USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Zeynel Abidin Gökçe, MHP Gaziantep’ten aday adayı oldu

MHP Gaziantep’ten aday adayı olan Zeynel Abidin Gökçe, Mega Medya Genel Müdürü Arif Kurt’u ziyaret etti. Gökçe, aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Zeynel Abidin Gökçe, MHP Gaziantep’ten aday adayı oldu
04-05-2018 17:43
Google News
Mega TV’ye konuşan MHP Milletvekili Aday Adayı Zeynel Abidin Gökçe, aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.


ZEYNEL ABİDİN GÖKÇE KİMDİR?

KİŞİSEL BİLGİLER:

Doğum Tarihi:1 Şubat 1954

Doğum yeri:Islahiye/Gaziantep

Medeni Durum:Evli-3 çocuk

İlk ve Orta öğretimimi Kilis’te tamamladıktan sonra Lise eğitimimi İstanbul da tamamladım. 2004 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından açılan eğitimlere katılarak siyaset okulu diplomasını aldım. 1969 yılından beri Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında çeşitli görevler ve sosyal sorumluluk projelerinde liderlik yapmış olup, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülke siyaseti ve çalışmaları üzerine 49 yıllık bir siyasi tecrübeye sahibim. Milliyetçi Hareket Partisi siyasi hayatıma 1969 yılından bu güne kadar çalıştığım ve bir çok seçim zaferlerinede ortak olduğum tek parti olmuştur. Halen Antalya Akdeniz Üniversitesi Projesi kapsamında GeroAtlas 60+ Tazelenme Üniversitesi’de Hukuk Fakültesi ve Eczacılık Fakültesinde 2. Sınıfta eğitimime devam etmekteyim.

’"

İŞ HAYATI:

Lise öğrenimini tamamladıktan sonra 1975 yılında Türkiye Cumhuriyeti Merkez bankasında çalışmaya başladım. Memur olarak başladığım merkez Bankasındaki görevimden yönetici düzeyinde emekli oldum. 1980 yılında Türkiye Futbol Federasyonunda Futbol Hakemi olarak profesyonel spor hayatıma başladım.1997 yılında Kilis ilinin yetiştirdiği ilk Milli Hakem ünvanınıda alarak jübile yaptığım hakemlik hayatım boyunca sayısız derbi maçlarında görev yapmış olup Milli sporcusu olduğum memleketimi ve ülkemi, Ülkemde ve yurtdışında da müsabakalarda başarıyla temsil ettim.

SİYASET TECRÜBELERİM:

Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında il ve ilçe teşkilatları ile siyasi çalışmalarını günümüze dek 49 yıllık bir zaman dilimi boyunca aralıksız olarak yönettim. 2004 yılında ise Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından koordine edilen eğitimlere bağlı olarak 2. Dönem eğitimlerini başarı ile tamamlayarak siyaset diploması sahibi oldum. Gerçek bir ülke ve MHP sevdası ile tüm imkanlarım doğrultusunda siyasi ve mesleki anlamda büyük bir özveri ile çalıştım. Çok sayıda genç evlatlarımızın meslek ve iş sahibi olması adına çeşitli projelerde etkin rol oynadım. 1999 yılında 21. Dönem Milletvekilleri seçimlerinde Kilis ve Gaziantep köylerinide kapsayan seçim çalışmalarım 2002 yılında 22. Dönem Milletvekili seçimlerinde s Kilis ve Gaziantep köylerinide kapsayan seçim çalışmalarım 2004 yılında yapılan Yerel Seçimlerinde Ezine Belediye Başkan Adayımızın seçim işlerini ve danışmanlığını yürüttüm.(Seçim Kazanılmıştır) 2007 yılında 23, Dönem Milletvekili SeçiminlerindeKilis,Çanakkale,Balıkesir illerimizde seçim çalışmaları (Çanakkale ve Balıkesir illerinde seçi,mde kazanılmış vekil kazanılmış ancak Kilis ilinde az oy farkıyla vekil çıkarılamamıştır.) 2009 yılında Yerel Seçimlerde Edremit/Balıkesir Belediye Başkanı Adayı seçim işleri ve danışmanlığı (Seçim Kazanılmıştır) 2001 yılında 24. Dönem Milletvekilleri seçimlerinde Gaziantep,Kilis,Balıkesir illerini kapsayan seçim çalışmaları 2014 yılında Erdemir Balıkesir Belediye Başkanlığı Seçim işleri Koordinasyon ve Danışmanlığı 2015 yılında 26. Dönem Kilis Milletvekilliği Aday Adaylığı ve Balıkesir Gaziantep Adana illerini kapsayan seçim çalışmaları

SOSYAL HAYAT:

İş ve sporculuk hayatında atıldığım ilk günden bugüne kadar çok sayıda sosyal yardım projelerinde ve sivil toplum kuruluşları tarafından yürütülen bir çok çalışmada kimi zaman yardımsever kimi zaman ekip üyesi kimi zamanda organizasyon komitesi lideri olarak çalışmalarda bulunmuş olup halen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği , Merkez Bankası Mensupları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı, İzmir-Kilis Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üzerinde aktif üyeliklerine ve çalışmalarına gönüllü olarak devam etmekteyim.

TÜRKİYE MİLLİ KOOPERATİFLER BİRLİĞİ:

Mesleki ve milli sporculuk hayatım ile paralel çalışmalar yürüterek ve “ Kazandığınla yuvanı yap “ sloganı ile yola çıktığım kooperatifçilik kariyerimde kooperatifçilikte en fazla batağın olduğu yıllar olmasına rağmen son derece profesyonel ve özverili çalılmalara gerçekleştirdim . Gökçekent ve Gökçeköy projelerini dar gelirlilere ev sahibi yapmak adına bir sosyal sorumluluk projesi olarak değerlendirerek geliri düşük işçi ve memurları ev sahibi yaptım . Bu dönemde tamamlamış olduğum bu başarılı çalışmalar sonrasında Türkiye Kooperatifler Birliği ‘ne dışarıdan danışmanlık yaptım.

ULUSLARARASI GÖREVLER

Türkiye‘nin Kıbrıs politikaları üzerine Milliyetçi Adalet Partisi arasında koordinatör olarak görev yaptım. Milliyetçi Hareket Partisi’ni temsilen çok çeşitli görevlerde yer aldım. 1982- 1997 Türk Milli Futbol Hakemliği

ÖDÜLLER:

1996 yılı Türkiye Spor Yazarları Derneği tarafından verilen Başarı Ödülü

1994 Merkez Bankası Personel Altın Başarı Ödülü

1996 İşitme ve Bedensel Engelliler Destek Organizasyonu’nda Teşekkür Ödül
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?