USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

’Zamane’ Yusuf’a Gaziantep sahip çıktı

Zihinsel ve fiziksel engelli Yusuf Abdusselam hayali olan tekerlekli sandalyeye kavuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin engelli gence tekerlekli sandalyesini aynı gün gönderdi.

’Zamane’ Yusuf’a Gaziantep sahip çıktı
29-03-2016 09:35
Google News
Zihinsel ve fiziksel engelli Yusuf Abdusselam hayali olan tekerlekli sandalyeye kavuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin engelli gence tekerlekli sandalyesini aynı gün gönderdi. Hayırsever bir işadamı ise ailenin bir yıllık kirasını karşıladı. Fiziksel ve zihinsel engelli Yusuf Abdusselam’ın durumuna Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, duyarsız kalmadı. Başkan Şahin, Yusuf’a tekerlekli sandalye hediye etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Yusuf Abdusselam ve annesinin mutluluğu görülmeye değerdi. Tek isteği bir tekerlekli sandalye olan Zihinsel ve fiziksel engelli Yusuf Abdusselam, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin sayesinde hayaline kavuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in talimatıyla ailenin yaşadığı eve giden Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi yanında götürdüğü tekerlekli sandalyeyi Yusuf’a hediye etti.

’"

Tekerlekli sandalyesine kavuşan Yusuf Abdusselam’ın ve annesinin mutluluğu görülmeye değerdi.  Yardımlarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür eden anne Leyla Abdusselam, “Fatma Şahin’inden ve bu hayırlara vesile olan herkesten Allah razı olsun. Suriye’de yaşarken oğlumun tekerlekli sandalyesi vardı. Savaştan kaçarken, yanımızda getirememiştik. Aylardır sokağa çıkmaya hasretti. Bundan böyle rahatlıkla sokağa çıkabilecek, gezebilecek” dedi.


TEKERLEKLİ SANDALYEYİ ŞAHİN VERMEK İSTEDİ



Ailenin yaşadığı eve giden Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi de, konuşmasında tekerlekli sandalyeyi Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in bizzat kendisinin hediye etmek istediğini ancak yoğun programıyla gelemediğini belirterek, “İlk fırsatta sizleri ziyaret edecekler. Sizlere Sayın Başkanın selam ve sevgilerini getirdim. Gözlerinden öpüyor” diyerek tekerlekli sandalyeyi Başkan Şahin adına teslim etti.

’"


HAYIRSEVER İŞADAMI 1 YILLIK KİRASINI KARŞILADI



Tek odalı bir evde yaşayan Abdusselam ailesinin dramına, Gaziantepli hayırsevelerde kayıtsız kalmadı. Gazetemizi arayan hayırseverler, ailenin adresini isteyip yardımlarda bulunurken, hayırsever bir işadamı da, bir yıllık kirasını karşılama sözü verdi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?