USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Yüksel’in İlk Teşekkürü ŞANLIDER’e

AK Parti Gaziantep milletvekili seçilen Abdulkadir Yüksel, ilk teşekkür ziyaretini kendisine verilen destekten dolayı ŞANLIDER’e yaptı. Yüksel, "İlk teşekkürü en çok hakkedene yaptık" dedi.

Yüksel’in İlk Teşekkürü ŞANLIDER’e
03-11-2015 11:25
Google News
AK Parti’nin 1 Kasım seçimleri için 7. sıradan aday gösterdiği Şanlıurfalı Abdulkadir Yüksel yoğun çalışma temposunun semeresini gördü. AK Parti’nin Gaziantep’te oylarının büyük bir oranda artmasıyla 8. sıradaki aday da seçilince gözler Yüksel’e çevrildi. Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra ilk ziyaretini Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne (ŞANLIDER) yapan Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ve yöneticiler tarafından karşılandı. Yoğun ilgi gören Yüksel, ŞANLIDER yönetimi ve üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "İlk teşekkürü hak eden yere yapmamız gerekiyordu. İlk adımı buradan attık, ilk teşekkürü de buradan yapıyoruz" dedi.

AK Parti’nin kısa bir süre içinde 150 bin oy arttırdığına dikkat çeken Yüksel, "Bunu genel konjonktür ile açıklamak yetmez, burada ciddi bir emek var. Gelen 150 bin oyun hepsi bizimdir, esas olarak da hak sahibi bu dernektir. Kimse Şanlıurfalıların emeğini inkar edemez. Seçim gecesi siyasi partilerin il binalarının önünde toplanandan daha fazla kalabalık bizim seçim bürosunun önünde bir araya geldi. Tüm parti yöneticilerimiz milletvekillerimiz de gelip gördü. Çabamızdan dolayı bize teşekkür etti. Biz de bu teşekkürü sizin adınıza aldık" diye konuştu. ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ise, "Biz 2 yıldır Şanlıurfalıların kentteki potansiyelinin hak ettiği yerde olmasını istiyorduk. Siyasette bunun ilk basamağını geçtik. ŞANLIDER olarak sözümüzü yerine getirdik. Şanlıurfalı aday olsun istiyorduk, biz de particilik yapmadık ama adayımızı destekledik. Sayın Yüksel de zaten particilik yapmadan tüm Urfalılardan oy istedi. Görevimizi yaptığımıza inanıyoruz. Bundan sonra sivil toplum kurumu olarak yolumuza devam edeceğiz. Siyasetteki arkadaşlarımızın da kendi mecralarında başarılı işler yapacaklarına inanıyoruz" dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?