USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yozgat’ta Oğuzeli Zaferi

"Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Lig maçında mücadele eden Oğuzeli Halk Eğitimi Spor deplasmanda Yozgat Aile Ve Sosyal Politikalar Spor’ u 35-33 lük skorla yendi. "

Yozgat’ta Oğuzeli Zaferi
14-11-2020 21:56
Google News

Türkiye Hentbol Federasyonu Deplasmanlı Kadınlar 1. ligde mücadele eden Oğuzeli Halk Eğitimi Spor Kulübü ligin 7. haftasında deplasman takımlarından ligin güçlü ekibi Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü ile Yozgat Rıza Kayaalp Spor Salonunda yaptığı maçın ilk yarısında, heyecanlı ve mücadeleyle geçen karşılaşmada ilk yarıyı 17-15 ile yenik tamamladı. İkinci devrede takımların yine nefes nefese geçen oyunu ve Oğuzeli HEM’ in oyuncularından Tülay Kibaroğlu ve Güneş Özdemir in attığı kritik goller son dakikada üstün gayretleri ile Yozgat deplasmanından 33-35 skorla galip ayrıldı.


Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü Başantrenörü Mikail Şahin ;
" Öncelikle tüm oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Maça oyuncularımız tutuk başladı. İkinci yarı daha istekli arzulu başlayarak iyi savunma yaparak müsabakadan galip ayrıldık. Kadro derinliğimiz olmadığı için oyuncularımızı dinlendiremiyoruz. Deplasmandan galip ayrılmak güzel, daha iyi olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Galibiyetimizde desteklerinden dolayı Valimiz Sayın Davut GÜL’ e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yasin TEPE ve ekibine, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necla İNAL ve ekibine, Gençlik Ve Spor İl Müdürümüz Sayın Muhittin ÖZBAY ve ekibine çok teşekkür ederiz." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?