USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yeryüzünün vicdanı oradaydı... "Türkiye Türkiye" edalarıyla dünyalar onların oldu

ÜLKE TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Yeni Şafak Gazetesi için kaleme aldığı yazısında Türkiye'nin dünyayı saran yumuşak gücü kurum ve kuruluşlarla nasıl gönülleri fethettiğini yazdı.

Yeryüzünün vicdanı oradaydı...
03-05-2022 12:12
Google News

İşte yazar Hasan Öztürk'ün "Dünyayı iyilik değiştirecek, Türkiye değiştirecek başlıklı yazısı;

Uzun zamandır Ankara’ya gitmiyordum. Türkiye Diyanet Vakfı’nın “Dünyayı iyilik değiştirecek” sloganıyla düzenlediği “5.Uluslararası İyilik Ödülleri” programı vesile oldu. Çarşamba günü Ankara’ya gittim. Beştepe’deki töreni yerinde takip ettim.

Sağımda, Kırgızlar, solumda Boşnaklar, önümde Afrikalılar, arkamda Filistinliler vardı. Hep birlikte coştuk, hep birlikte alkışladık, hep birlikte hüzünlendik.

Törende dünyanın bin bir yerinden bini aşkın yaşanmış iyilik hikayesi içerisinden belirlenen 7 kişiye “5.Uluslararası İyilik Ödülleri” verildi.

'Celal Hoca' hayırla yad ediliyor... İşte ilk İmam Hatip Okulu'nun göz yaşartan hikayesi"Celal Hoca" hayırla yad ediliyor... İşte ilk İmam Hatip Okulu'nun göz yaşartan hikayesi

Bu yılki vefa ödülü ise hayatını münevver bir gençlik yetiştirmeye adayan, Türkiye’nin ilk İmam Hatip Lisesi Müdürü merhum Mahmut Celalettin Ökten’e verildi.

‘TÜRKİYE, MERHAMETİN SESİDİR’

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada, zalimliğin had safhaya çıktığı çağımızda Türkiye’nin ecdadına yakışan vakar ve samimiyet ile yeryüzünün tüm mazlumlarına yönelik yaptığı iyilikleri anlattı.

“Türkiye, vicdansızlık ve çifte standardın karabasan gibi dünyanın üzerine çöktüğü bir dönemde merhametin, şefkatin, iyiliğin sesi olmuştur” diyen Erdoğan, “Bakınız biz sadece ülkesindeki çatışmalardan kaçan 3,6 milyon Suriyeli kardeşimize kapımızı açmadık, aynı zamanda onları bağrımıza bastık. Sınırlarımıza gelen hiç kimsenin etnik kimliğini, dinini, kültürünü, meşrep ve mezhebini sorgulamadık” diye konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?