USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yerel Gazete Manşetleri

Gaziantep yerel gazete manşetleri...

Yerel Gazete Manşetleri
01-07-2015 12:20
Google News
PUSULA

TURİZME DARBE

Anadolu’nun en önemli tarihi ve kültürel varlıklarına sahip iller arasında yer alan Gaziantep’te Suriye’de devam edensavaş ve bölgedeki terör olayları nedeniyle,  şehre gelen turist sayısında geçen yıla oranla yüzde 300 düşüş yaşandı. 2014 yılının ilk 5 ayında Gaziantep’e 33 bin 195 yabancı turist gelirken, 2015 yılının ilk 5 ayında 11 412 yabancı turist geldi.

 

TELGRAF

 

ÖLÜM AYIRDI

 

11 ay önce dünyaya gelen ve lösemi teşhisi konulan üçüzlerden Osman hayatını kaybetti. Şükrü ve Cafer Ankara’da ölümle pençeleşiyor. Baba Mahmut ve anne Canan aylardır evlatlarının yanında. Kızları Sudenaz ve Busenaz ise yakınlarının yanında her gün gözyaşı döküyor.

 

HAKİMİYET

 

’'UFUKTA ERKEN SEÇİM VAR’'

 

Siyasi partiler arasında yaşanan çekişmelerin hükümet belirsizliğine yol açtığını belirten Gaziantepli esnaflar, “Ufukta bir erken seçim görülüyor” şeklinde konuştular.

 

SABAH

 

TANKLAR, SURİYE’NİN SIFIR NOKTASINDA

 

Kilis’e getirilen tank, zırhlı ve askeri araçlar, Suriye sınırının sıfır noktasına gönderildi.
Sabah saatlerinden itibaren Gaziantep 5. Zırhlı Tugayı’ndan yola çıkan tank ve zırhlı personel taşıyıcıları, Suriye sınırındaki Kilis’in Elbeyli ilçesine gönderildi. 

 

EKSPRES

 

’'KİTAPSIZ BİR YIL GEÇİRDİK’'

 

Eğitim-İş Şube Başkanı Halil Bostancı, Gaziantep’te eğitim öğretim alanında ciddi eksikler yaşandığını belirterek, “Ders kitapları bile bu yıl eksik dağıtıldı. Yıl içerisinde tamamlanır diye uğraştık ama eksik kitaplar tamamlanmadı. Öğretmenler ve öğrenciler olarak kitapsız bir yıl geçirdik.” dedi.

 

GÜNCEL

 

TANKLAR SINIRDA

 

Kilis’e getirilen tank, zırhlı ve askeri araçlar, Suriye sınırının sıfır noktasına gönderildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?