USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yerel Gazete Manşetleri

Pusula, Telgraf, Hakimiyet, Sabah, Referans, Ekspres, Güncel, ...

Yerel Gazete Manşetleri
30-06-2015 13:21
Google News
PUSULA

KRİZ YOK

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep olarak çok büyük krizler gördüklerini şu an ki yaşanan durumun krizle alakasının olmadığını söyledi. Konukoğlu, “Gaziantep olarak Türkiye’nin gördüğü krizlerin 10 katı krizler yaşadık. Biz çok kriz gördük. Şimdiki yaşadığımız kriz filan değil” dedi.

TELGRAF

TARİHİ ÇAĞRI

Suriye’de yaşanan iç savaş nedeniyle Gaziantep’e gelmek istemeyen turistlere Karkamış Kazı Kurulu’nun İtalyan Başkanı Doç. Dr. Nicolo Marchetti’den tarihi bir çağrı geldi. Marchetti, “Karkamış’ta çalışırken kendimi İtalya’da olduğumdan daha güvende hissediyorum” dedi. 

HAKİMİYET

’RADİKAL KARARLAR ALINACAK’

Karkamış Kazısı Türk- İtalyan Ortak Ekibi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Karkamış Antik Kenti Kazı alanıyla ilgili basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşma yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı’nda Suriye Meselesinin gündeme geleceğini belirterek , “Toplantıda sınırlarla ilgili radikal kararlar alınacak” şeklinde konuştu.

SABAH

IŞİD MİLİTANLARI, KARKAMIŞ SINIRINA HENDEKLER AÇIP, MAYIN DÖŞEDİ

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde, sınırın sıfır noktasına kırmızı bir pikapla gelen IŞİD’liler, araziye mayın bıraktı.Mayınları sınır boyunca tarlaya bırakan IŞİD’liler daha sonra geri dönerek mayınları kablolarla birbirine bağlayıp toprağa gömdü.Türkiye’ye yaklaşık 10 metre mesafede yaşanan olay cep telefonuyla kaydedildi.Mayınları gömen IŞİD’liler araca binerek uzaklaştı.

EKSPRES

’SAVAŞ VAR DİYE YAPMAYALIM MI’

Karkamış’taki kazı çalışmalarından çıkarılan antik eserlerin tanıtım toplantısında, Suriye’deki savaş ve bu durumda turistlerin bölgeye nasıl çekileceği gündeme getirildi. Başkan Şahin güvenlik ile ilgili soruyu, “Evet Suriye’ de savaş vardır. Ancak orada savaş var diye ülkemiz memleketimiz için bir şeyler yapmayacağımız anlamına gelmeyecektir. Bizler şu anı düşünürsek geleceğimiz için hiç bir şey yapamayız.” Şeklinde cevapladı.

GÜNCEL

ADIM ADIM TEHLİKE

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde, sınırın sıfır noktasına kırmızı bir pikapla gelen IŞİD’liler, araziye mayın bıraktı. Mayınları sınır boyunca tarlaya bırakan IŞİD’liler daha sonra geri dönerek mayınları kablolarla birbirine bağlayıp toprağa gömdü. Türkiye’ye yaklaşık 10 metre mesafede yaşanan olay cep telefonuyla kaydedildi. Mayınları gömen IŞİD’liler araca binerek uzaklaştı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?