USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Yeni kabine ne zaman duyurulacak? Erdoğan açıkladı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Yeni kabine ne zaman duyurulacak? Erdoğan açıkladı!
07-07-2018 11:17
Google News
Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

— 27. dönem TBMM’nin tüm üyelerini tebrik ediyorum. 24 Haziran’da AK Parti listelerinden milletvekili seçilen 295 arkadaşımdan her birini tebrik ediyorum.

Hizmet yarışında bayrağı sizler devraldınız. İçinizde bu sıralarda oturmuş olanlar, ilk defa bu görevi üstlenenler var. Yapacak çok işimiz bulunuyor.

— Biz 7 Haziran hariç Meclis’te hep tek başına çoğunluğa sahip olarak yasama faaliyeti yürüttük. Gerek oy oranı, gerek milletvekili sayısı bakımından hedeflerimizin gerisinde kalmış olmamız, daha çok gayret göstermemiz gerektiğine işaret ediyor. Milletimiz öyle mesajlar verir ki hayran olmamak mümkün değil. Seçim sonuçlarını böyle okumak gerekiyor. 

YENİ KABİNE PAZARTESİ 21.00’DE

— Pazartesi günü saat 21.00’de kabinemizi açıklayacağız. Pazartesi ilk Cumhurbaşkanlığı kararnamesini yayınlayacağız.

181 BİN 500 KİŞİYLE İLGİLİ PASAPORT TAHDİDİ KALDIRILACAK

FETO’ya mücadeleyi de kesintisiz sürdürüyoruz. Davaların büyük bölümü yıl sonuna kadar tamamlanacak. Dünyanın en sinsi terör örgütüyle mücadelenin öyle kolay olmadığını belirtmek isterim. Yargıda suçlu bulunanlar ceza alırken, masumlar beraat ediyor. FETO’yla mücadele kapsamında tututklanan ve mahkum olanlarla ihraç edilenlerin bir kısmının eş çoccuk anne ve babalarının pasaportlarına tahtit konulmuştur. Artık soruşturmalar belli aşamaya geldiği için 181 bin 500 kişi ile ilgili pasaport tahdidi birkaç güne kaldırılacak. Yakınlarının suçlarından dolayı pasaport alamayalanların mağduriyetini gidermiş oluyoruz.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?