USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yeni Akit yazarı Sinan Burhan, Şamil Tayyar hakkında ne yazdı?

Yeni Akit Gazetesi yazarı Sinan Burhan, bugünkü köşesinde, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’ın referandum sürecinde yürüttüğü çalışmalar ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Yeni Akit yazarı Sinan Burhan, Şamil Tayyar hakkında ne yazdı?
21-03-2017 10:27
Google News
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Anadolu’da Referandum programına konuk olmuştu. Programda referandum süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Tayyar, gündemdeki konulara ilişkin de önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Anadolu’da Referandum programında Şamil Tayyar’ı konuk eden Sinan Burhan, izlenimlerini bugünkü köşe yazısında okuyucularına aktardı.

 

Yeni Akit Gazetesi yazarı Sinan Burhan’ın ’Kayseri, Maraş ve Antep’te referandum...’ başlıklı köşe yazısı:

“Anadolu turumuz devam ediyor. Geçen yazımda da belirtmiştim Anadolu Yayıncılar Derneği olarak Anadolu’da Referandum adlı bir program hazırlıyoruz.



Son olarak Gaziantep’e uğradık. Burada AK Parti Antep Milletvekili Şamil Tayyar’la canlı yayın yaptık. Şamil Tayyar, Cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye’nin dirilişi olduğuna inanıyor. “Bu sistem geçerse yerli ve milli bir devlet oluşturacağız. Manda ve himaye peşinde koşanların devri bitecek. Millet gerçekten iktidar olacak. Bir takım güç odakları, bir takım ülkeler adına iş yapanların devri bitecek. Artık karar Ankara’dan alınacak. Gaziantep’ten alınacak. Brüksel’den, Paris’ten, Berlin’den alınan kararları kimse bize dayatamayacak. Bu sistem milletin egemen olduğu bir sistemdir” dedi. Şamil Tayyar, Antep’te en çok sevilen vekil diyebilirim. Antepli sivil toplum örgütleri, esnaflar Tayyar’ı çok seviyorlar. Şamil Tayyar, Antep’in köylerini, sokaklarını arşınlıyor. Referandum için çok çalışıyor. Antep’te gördüğüm tablo rahatlıkla Evet çıkacağı yönünde. Antepli de evet diyor. “

HABER MERKEZİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?