USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yasak Elma dizisinde kimsenin beklemediği ayrılık! Şaşkına çeviren veda

6 sezondur yayın hayatına devam eden Yasak Elma dizisinde üstlendiği Hilal karakteriyle yıldızı parlayan Ece Özdikici veda ediyor.

Yasak Elma dizisinde kimsenin beklemediği ayrılık! Şaşkına çeviren veda
25-10-2022 12:33
Google News

Med Yapım imzasıyla 19 Mart 2018’den bu yana ekranlarda varlık gösteren Yasak Elma dizisinde beklenmedik bir ayrılık gerçekleşecek. Melis Civelek ile Zeynep Gür ikilisinin senaristliğini üstlendiği ve Fatih Aksoy’un ise yapımcısı olduğu Yasak Elma’ya Ece Özdikici veda ediyor.

Masumlar Apartmanı’nın Hasibe’sinin yeni adresi belli oldu! Öyle bir diziyle dönüyor kiMasumlar Apartmanı’nın Hasibe’sinin yeni adresi belli oldu! Öyle bir diziyle dönüyor ki

Avukatlık mesleğini icra eden Hilal karakteriyle farklı bir renk katan Ece Özdikici'nin Yasak Elma dizisine vedası şok etkisi meydana getirdi. Bilindiği gibi Ece Özdikici, yönetmenlik koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna 6.sezonda dahil edilmişti.

Yalnız Kurt’a büyük ses getirecek transfer! ATV'nin iddialı dizisine taze kan geldiYalnız Kurt’a büyük ses getirecek transfer! ATV'nin iddialı dizisine taze kan geldi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?