USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den Ayrılık Sonrası Flaş İtiraf!

'Aşkın Kıyameti' adlı dizide birlikte rol aldıktan sonra sürpriz bir şekilde aşk yaşamaya başlayan Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı, geçtiğimiz ay ayrılık kararı almıştı. Pınar Deniz biten ilişkisinin ardından ilk kez konuştu. İşte detaylar...

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den Ayrılık Sonrası Flaş İtiraf!
09-03-2022 13:37
Google News

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, bir süredir meslektaşı Yiğit Kirazcı ile aşk yaşıyordu.

İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftten kötü haber geldi.

SESSİZ SEDASIZ AYRILDILAR

Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı geçtiğimiz ay sessiz sedasız ayrıldılar.

Şu sıralar Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz, biten ilişkisinin ardından sessizliğini bozdu.

Geçtiğimiz haftalarda Yiğit Kirazcı'dan ayrılan Pınar Deniz, özel hayatı hakkında konuştu.

"BENİM KÖTÜ BİTEN İLİŞKİM YOK"

Aşk hayatıyla alakalı konuşan oyuncu, "Ben bütün ilişkilerimi saf bir yerden kurarım. Hayata bu duyguları hissetmek için geldiğimize inanıyorum. Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan kötü biten bir ilişkim yok ama üzülüyorsun tabi. Yine de yaş ilerledikçe daha acısız bitiyor." dedi.

"KÖPEĞİMİ İNSANLARDAN DAHA ÇOK SEVİYORUM"

Köpeğini insanlardan daha çok sevdiğini belirten Pınar Deniz, bunun sebebini de şu sözlerle açıkladı:

"İnsanların öze dönmesi gerekiyor. Belki de daha büyük sanat çıkacak bu kaostan. İnsan sevmemeye başladım. Hayvanları sevmeyi tercih ediyorum. Köpeğimi insanlardan daha çok seviyorum. Fikri özgür ve sınırsız insanlara ihtiyacımız var. Sınırlı kafa yapısına sahip insanlarla iletişim kurmak istemiyorum. Kendi içime dönüp kendi hayatımı aydınlatmakla meşgulüm."

PINAR DENİZ KİMDİR?

Pınar Deniz kaç yaşında, nereli; 4 Kasım 1993 tarihinde Adana'da dünyaya gelen Pınar Deniz, aslen Mardinli ve Arap kökenlidir. 28 yaşındadır.

Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Deniz, oyunculuk eğitiminin yanı sıra dans dersleri de aldı. İlk oyunculuk deneyimini ise Evrim karakteri ile Sil Baştan dizisinde yaşadı.

Asıl çıkışını ise Vatanım Sensin adlı dönem dizisi ile yaptı. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in başrollerini paylaştığı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. Pınar Deniz, bir projede Can Yaman ile birlikte rol alacakken Yaman'ın tavır ve tutumları nedeniyle projede yer almaktan vazgeçmesi ile gündeme gelmişti.

Pınar Deniz, 'Aşk 101' dizisiyle hayran kitlesini genişletti. Deniz şu sıralar 'Yargı' dizisinde Ceylin karakterini canlandırıyor.

YİĞİT KİRAZCI KİMDİR?

Yiğit Kirazcı kim, kaç yaşında, nereli; Yiğit Kirazcı, 1983 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 38 yaşındadır.

Aslen Burhaniyeli olan Kirazcı, Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Bölümü mezunudur. Üniversite yıllarında modellik yapan ve reklamlarda oynayan Kirazcı, oyunculuk eğitimi aldı. Güllerin Savaşı, Seviyor Sevmiyor dizileri ile dikkatleri üzerine çekti.

Yiğit Kirazcı şu sıralar ekranlarda yayınlanan 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisinde rol alıyor. Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den Ayrılık Sonrası Flaş İtiraf! Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den Ayrılık Sonrası Flaş İtiraf! Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den Ayrılık Sonrası Flaş İtiraf!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?