USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Whatsapp kullanıcısına müjde!

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarına yeni bir özellik getiriyor. Kullanıcıların sık sık şikâyet ettiği işletim sistemleri arasında sohbetlerin aktarılamaması geçmişte kaldı

Whatsapp kullanıcısına müjde!
08-04-2021 22:49
Google News

Kullanıcılar artık sohbetlerini iOS ve Android cihazlar arasında aktarabilecek. Bir sonraki döngüde güncellemenin tamamlanabileceği söyleniyor.
WhatsApp yeni bir güncelleme yayınlamak üzere, Apple cihazları ile Android cihazlar arasında geçiş yapan kullanıcıların mesajlarını aktarması zor. Firma yeni bir güncelleme ile bu sorunu önleyecek. Şu andan itibaren, kullanıcılar artık güvenli olmayan üçüncü taraf uygulamalarına ihtiyaç duymayacak. Bu özellik şu anda geliştirme aşamasında ve henüz bir çıkış tarihi belirlenmedi.
WEB GÜNCELLEMESİ
Facebook tarafından satın alınan WhatsApp'ın tarayıcı versiyonunu kullanmak için telefonunuzun internete bağlı olması gerekiyordu. Eğer telefonunuz kapanırsa ya da interneti kesilirse WhatsApp Web iletişiminiz de sonlanmış oluyordu. Şirket yeni yapacağı güncellemeyle bu uygulamayı sonlandıracak. Henüz test aşamasında olan özellikle bundan sonra telefonunuzda internet olmasa bile WhatsApp iletişimine devam edebileceksiniz.
SESLERİ HIZLANDIRMA ÖZELLİĞİ
Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp sesli iletişimde de yeni bir adım atıyor. WABetaInfo'da yer alan bilgilere sesli mesajlar için farklı oynatma hızları geliyor. Buna göre; kullanıcılar isteğe bağlı olarak sesli mesajları 1.0, 1.5 ve 2.0 hızlarında oynatabilecek. Söz konusu özelliğin yakında Android ve iOS'un beta sürümlerine geleceği bildirildi.
WHATSAPP WEB'E SESLİ VE GÖRÜNTÜLÜ ARAMA DESTEĞİ GELMİŞTİ
Geçtiğimiz günlerde WhatsApp masaüstü uygulaması için sesli ve görüntülü arama desteği vermeye başladığını duyurmuştu.
WHATSAPP MESAJLARI 24 SAAT SONRA SİLİNECEK
WhatsApp platformu için kendi kendini imha edecek fotoğraflar özelliğinin test edilmekte olduğu haberi basına sızdırılmıştı. Ortaya çıkan bilgilere göre uygulamada fotoğraf paylaşırken ekranda yeni bir buton ile karşılaşılacağız. Bu özellik hem kişisel hem de grup sohbetleri için geçerli olacak. 24 saatin ardından yok olan WhatsApp mesajları özelliğiyle karşılaştık.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?