USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Volkswagen Arena, 18 Kasım’da maNga ve An Epic Symphony ile ayağa kalkacak

İstanbullu müzikseverler, Türk rock müziğinin efsanelerinden maNga ile buluşmaya hazırlanıyor. An Epic Symphony konser serisi, 18 Kasım'da Volkswagen Arena'da Türk alternatif rock müziğin öncü gruplarından maNga'yı ağırlayacak.

Volkswagen Arena, 18 Kasım’da maNga ve An Epic Symphony ile ayağa kalkacak
10-11-2022 19:05
Google News

Türkiye'nin teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial, konser serileriyle kültür sanat hayatının zenginleşmesine katkı sağlamaya devam ediyor. Events Across Turkey'in bir kült haline gelen uluslararası ödüllü projesi An Epic Symphony, 18 Kasım 2022'de Türkiye'nin en önemli rock gruplarından maNga'yı Night Flight Symphony Orchestra eşliğinde yeniden ağırlıyor.

2001 yılında birçok türü birleştirerek oluşturduğu yeni müzik tarzı ve Türkiye'nin ilk animasyon klipiyle giren ve sonrasında “Bir Kadın Çizeceksin” şarkısıyla alternatif müzikseverlerin kalbine taht kıran maNga, An Epic Symphony eşliğinde Volkswagen Arena Sahnesi'nde müzik şölenine imza atacak. MaNga'nın An Epic Symphony ile birlikte gerçekleştireceği konserin biletleri Biletinial'da satışa sunuldu.

Adil Özdemir
 

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?