USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Vali Gül’den o öğrencilere destek

Gaziantep Üniversitesi öğrencilerinin 2 yıl üzerinde çalışarak geliştirdiği elektrikli otomobil yandıktan sonra Vali Gül, öğrencileri makamında ağırlayarak destekte bulundu.

Vali Gül’den o öğrencilere destek
13-11-2020 17:10
Google News
Gaziantep Valisi Davut Gül, geçtiğimiz günlerde geliştirdikleri otomobilleri yanan Gaziantep Üniversitesi öğrencilerini makamında kabul etti. Vali Gül, bizzat görüştüğü öğrencilere, kendilerine olan desteğinin tam olduğunu iletti.

’"

"VALİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ"

GAÜN Otomobil Robot ve Enerji Topluluğu (ORET) tarafından ziyarete ilişkin yapılan açıklada, "Yaşadığımız üzücü olayın ardından Gaziantep Valimiz Sayın 
Davut Gül bizi makamında kabul etti. Valimizin desteği ve sohbeti bizi çok mutlu etti.Verdiği destekler ve ülkemiz için mücadele eden biz gençlerin yanında olduğu için sayın valimize çok teşekkür ederiz" denildi.

’"

NE OLMUŞTU?

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Otomobil, Robot ve Enerji Topluluğu (ORET) üyesi öğrencilerin, üniversite yerleşkesindeki ORET Garajı’nda üzerinde çalıştıkları ECOTRON-4 ismini verdikleri elektrikli otomobilde yangın çıkmıştı. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla yangın söndürülürken elektrikli otomobil kullanılmaz hale gelmişti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?