USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Vali Davut Gül'den bayram ziyaretleri

Gaziantep Valisi Davut Gül Kurban Bayramı nedeniyle mesaide olan memurları ziyaret etti.

Vali Davut Gül'den bayram ziyaretleri
21-07-2021 16:31
Google News
Vali Davut Gül, göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı ile birlikte 112 Aciil Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek görevi başındaki 112 personelinin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

Vali Davut Gül, beraberindekiler birlikte ayrıca Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesini ziyaret ederek görevi başındaki sağlık çalışanları ile hasta ve hasta yakınlarının bayramlarını kutladı. Vali Gül. "Şefkatin, merhametin ve fedakârlığın timsali tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür eder, iyi Bayramlar dileriz" dedi.

Vali Gül bayramda görev başında bulunan 25 Aralık Polis Merkezi, Güven Polis Merkezi, Merveşehir Mehmet Erdemoğlu Polis Merkezi, Karrşıyaka Polis Merkezie, Beylerbeyi Şehit İlhan Güleç Polis Merkezi ziyaret ederek güvenlik güçlerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

Vali Davut Gül, Şehitkâmil Kaymakamı Ömer Kalaylı ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret ederek görevi başındaki itfaiye çalışanları ile de bayramlaştı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?