USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Üst geçit yok diye canlarını tehlikeye atıyorlar!

Gaziantep’te Sani Konukoğlu Bulvarı üzerindeki okullarda eğitim gören yüzlerce öğrenci, üst geçit olmadığı için canlarını tehlikeye atarak, seyir halindeki araçların arasından karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor!

Üst geçit yok diye canlarını tehlikeye atıyorlar!
03-11-2016 19:07
Google News
Her gün yüzlerce öğrencinin kullandığı güzergahta üst geçidin olmaması tepkileri de beraberinde getiriyor.  Ayrıca tüm uyarılara rağmen yolda henüz üst geçit ile ilgili herhangi bir çalışmanın başlatılmaması da velilerin tepkisini çekiyor. 

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bulunan Sani Konukoğlu Bulvarı üzerindeki okullarda okuyan yüzlerce öğrenci, her gün ölüme meydan okumak zorunda kalıyorlar. Gün boyunca trafik akışının neredeyse hiç durmadığı güzergahta, okula gitmek için karşıya geçmeye çalışan öğrenciler, seyir halindeki araçların arasından geçiyor.

Ölümle adeta dans eden öğrenciler ile vatandaşlar, yetkililerin bir an önce bu tehlikeye ‘dur’ demelerini istedi. Ayrıca sürücülerin de hız yapmaktan çekinmediğini belirten veliler, “Üst geçidin yapılması için illa ki birilerinin ölmesi mi lazım?” diyerek tepki gösterdi.

’"

Çevredeki okullarda eğitim alan öğrenciler, okullarına giderken ve dönerken süratle ilerleyen araçların arasından geçtikleri için her gün aynı korkuyu yaşadıklarını belirtti. Öğrenciler ve vatandaşlar, yola bir an önce üst geçidin yapılmasını talep ediyor.

HABER MERKEZİ/TACETTİN BORAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?