USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ukrayna'da sığınağa giren Türk iş insanı Sinan Bayraklı'Şu an atış yapıldı, ev hopladı'

Rusya - Ukrayna krizinde Rusya Devlet Başkanı Putin, operasyon emrini verdi. Ukrayna'da yaşayan Türkler de endişeli bir bekleyiş içinde... Sığınağa ailesiyle girip bekleyen Türkler arasında olan iş insanı Sinan Bayraklı, korku dolu anları Bayraklı, "Şu an atış yapıldı, ev hopladı. Hiçbir yere gitmemeyi daha güvenli bulduk. Ana arterlerde seyahat etmeyi güvenli bulmadık. Çok haince bir saldırı oldu. İyi haberler duymuyorum" dedi.

Ukrayna'da sığınağa giren Türk iş insanı Sinan Bayraklı'Şu an atış yapıldı, ev hopladı'
24-02-2022 12:30
24-02-2022 12:34
GAZİANTEP
Google News

Rusya-Ukrayna krizinde korkulan oldu. Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu.

Putin'in açıklamalarından hemen sonra Ukrayna'nın başkenti Kiev ve doğu liman kenti Mariupol'da patlamalar meydana geldi. Kiev'de siren sesleri duyulurken halk kenti terk etmeye çalışıyor. ATM önlerinde ve benzin istasyonlarında uzun kuyruklar oluştu, halk sokaklarda dua ediyor.

Seyahat etmeyi güvenli bulmayan ve sığınaklarda bekleyen insanlar da endişeli bekleyiş hakim. Sığınağa girenler arasında bir Türk aile de var. Odessa'da yaşayan iş insanı Sinan Bayraklı, yaşadıklarını anlattı.

İşte Sinan Bayraklı'nın sözleri:
"Şu an atış yapıldı, ev hopladı. Putin’in konuşması sonrası ilk atışlar başladı. O panikle birlikte acil durum planımız vardı. Bunun olabileceğini kimse beklemiyordu. Tabi ilk refleks olarak çocuklarımı, eşimi burada bizim belirlediğimiz müstakil kiler olarak kullandığımız yere indirdik. Evleri yaptırırken şaka olarak da Sığınak olarak kullanıyoruz diyorduk. Eşimi çocuklarımı hemen oraya indirdim. Bir- iki saat gerginlik sürdü. Bir Türk komşumuz daha var. Hiçbir yere gitmemeyi daha güvenli bulduk. Ana arterlerde seyahat etmeyi güvenli bulmadık. Çok haince bir saldırı oldu. İyi Haberler duymuyorum. Eşimin kardeşi çatışmanın ortasında kaldı." Ukraynada sığınağa giren Türk iş insanı Sinan Bayraklı canlı yayında anlattı: Şu an atış yapıldı, ev hopladı 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?