USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tutuklu baba çocukları için mektupla destek istedi, aileye Başkan Beyoğlu sahip çıktı

Adli bir suçtan dolayı eşiyle birlikte tutuklanan şahıs, çocukları için Diyarbakır'ın AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na mektup yazarak destek istedi.

Tutuklu baba çocukları için mektupla destek istedi, aileye Başkan Beyoğlu sahip çıktı
07-02-2021 15:36
Google News

Bu talebe kayıtsız kalmayan Başkan Beyoğlu, tek başlarına yaşama tutunmaya çalışan çocukları ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşıladı, uzaktan eğitimden yararlanmaları için tablet bilgisayar hediye etti.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, anne ve babaları adli bir suçtan dolayı cezaevinde olan çocuklara sahip çıkarak bir kez daha gönülleri fethetti. Tutuklu bulunduğu cezaevinden kendisine mektup yazarak dışarıda kimsesiz şekilde zor koşullarda ayakta kalmaya çalışan çocukları için destek talep eden C.S.'nin çağrısına anlamlı bir cevap veren Beyoğlu, 4 kardeşi ziyaret etti.

Babanın kendisinin ihtiyaç sahibi ailelere karşı gösterdiği hassasiyeti yakından takip ettiğini ve bundan esinlenerek destek istediğini yazdığı mektubu okurken oldukça hüzünlenen Beyoğlu, çocuklara imkanlar çerçevesinde destek vereceklerinin altını çizerek, nakdi ve gıda ihtiyaçlarını karşıladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?