USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

TÜRKONFED 21. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi, 18 Kasım’da Ankara’da yapılacak

Türkiye’nin gönüllük esasıyla bir araya gelmiş, en büyük bağımsız iş dünyası örgütü olan TÜRKONFED tarafından düzenlenen Girişim ve İş Dünyası Zirvesi’nin 21’incisi, “Türkiye’nin Yükselen Liderleri” ana temasıyla 18 Kasım tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek.

TÜRKONFED 21. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi, 18 Kasım’da Ankara’da yapılacak
16-11-2017 11:26
Google News
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın katılacağı TÜRKONFED 21. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi; Tarkan Kadooğlu, Erol Bilecik, Mehmet Akyürek, Mehmet Gün, Ali Tekin Çelik, Ahmet Kurt, Nurettin Özdebir, Gürsel Baran, Sait Ulusoy gibi Türkiye iş ve politika dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirecek.

16 Kasım 2017 / Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) 21. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi, bu yıl “Türkiye’nin Yükselen Liderleri” ana temasıyla İç Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED), Akyurt Sanayici ve İşadamları Derneği (AKSİAD) ve Ostim Sanayici ve İşadamları Derneği (OSİAD) ev sahipliğinde 18 Kasım’da Ankara Sheraton Hotel’de gerçekleştirilecek.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik ve İÇASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akyürek’in açılış konuşmalarının olacağı Zirve toplantısı kapsamında, TÜRKONFED ve Londra Borsası işbirliğiyle hazırlanan “Türkiye’nin Yükselen Liderleri” araştırması açıklanacak.

Kamuya açık verilerden hareketle hazırlanan ve son 3 yılda sürekli yüksek büyüme gösteren şirketleri derinlemesine inceleyen araştırmanın detayları; Araştırma Yazarı ve Aspen Family Business Group Türkiye Direktörü Burak Koçer’in moderatörlüğünde, Londra Borsası Elite Programı İcra Kurulu Başkanı Luca Peyrano, Has Tavuk Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Sezer, Bites Savunma, Havacılık ve Uzay Teknolojileri CEO’su Uğur Coşkun ve Vector Bilgi Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürü Halit Erol Şengünler’in katılacağı panelde ele alınacak. TÜRKONFED 21. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi, zirve bildirisinin okunması ile sona erecek.

TÜRKONFED Hakkında: Çatısı altında 25 federasyon ve 205 dernek üzerinden 24 bin iş insanı ve 40 bine yakın şirket yer alan TÜRKONFED, üye tabanı ile toplam (enerji dışı) dış ticaretin yüzde 83’ünü, tarım ve kamu dışı kayıtlı istihdamın yaklaşık yüzde 55’ini sağlamaktadır. İstanbul, Batı Anadolu, Marmara ve İç Anadolu, Trakya, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz, Orta Anadolu, Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Güney Ege, Doğu Marmara, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz, Güney Marmara, Çukurova, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Güneydoğu, Zafer, Doğu, Serhat, Dicle ve Fırat Sanayici ve İşadamları Federasyonu’nun yanı sıra Sektörel Dernekler Federasyonu, Moda ve Hazır Giyim Federasyonu, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu da TÜRKONFED üyeleridir. TÜRKONFED, Avrupalı KOBİ’lerin çatı örgütü olan ve 12 milyon firma ve 55 milyon çalışanı temsil eden Avrupa Esnaf, Sanatkar ve KOBİ Birliği (UEAPME) üyesidir.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?