USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı

Son dakika haberi: Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığını öne sürerek PKK'nın kanalında skandal ifadelere başvuran Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Fincancı Korur gözaltına alındı.

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
26-10-2022 09:33
Google News

Son dakika: Türkiye Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, 'TSK, kimyasal silah kullanıyor' yalanının ardından gözaltına alındı.

GÖZALTINA ALINDI

TTB Başkanı Fincancı, TSK’nın gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarda öldürülen PKK’lı teröristlerin hamiliğini üstlenerek Mehmetçik’in kimyasal silah kullandığını öne sürdü. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Tabipleri Birliği Başkanı Rasime Şebnem Korur'un "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan gözaltına alındığını bildirdi

NE DEMİŞTİ?

TTB Başkanı Fincancı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PKK'ya yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda kimyasal silah kullandığını öne sürmüştü.

Teröristlerin cesetlerini incelediğini söyleyen Fincancı, "Daha önce de incelemiştim. Sinir sistemini doğrudan tutan toksik gazlardan birisi kullanılmış durumda. Çok çeşitli kimyasal silahlar var. Her ne kadar kullanılması yasak olsa da ne yazık ki çatışmalarda kullanıldığını görüyoruz." diye konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?