USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TSK'ya 'köpek'li iftira! Hayvan derneği başkanından korkunç sözler

TSK'ya yönelik sistematik iftiralara bir yenisi daha eklendi. Örgüt yandaşları TSK'nın PKK operasyonlarında köpekleri canlı bomba yaptığı yalanına sözde hayvan hakları savunucularından destek geldi. Vatandaşlar ise yargıya başvurdu.

TSK'ya 'köpek'li iftira! Hayvan derneği başkanından korkunç sözler
08-01-2023 17:23
Google News

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik iftira sağnağına bir yenisi daha eklendi. Daha önce "kimyasal silah" yalanıyla hedef alınan Mehmetçik, şimdi de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda eğitimli köpeklerin 'canlı bomba' olarak kullanıldığı iftirasıyla töhmet altında bırakılmak istendi.

Terör örgütü PKK'nın medya yapılanması ANF'nin yayınladığı sözde görüntüleri paylaşıma sokan dezenformasyon aparatları, Mehmetçik'e yönelik algı operasyonuna kalkıştı.

KAMERA TAKILAN EĞİTİMLİ KÖPEKLERİN 'CANLI BOMBA' YAPILDIĞI YALANI

Umut Gazetesi adlı terör örgütü bülteni, sözde 'canlı bomba' olarak kullanılan köpeklerin TSK tarafından mağaralara sürüldüğü yalanıyla kara propagandaya başvurdu.

PKK yayın organı ANF News'in servis ettiği videonun kullanıldığı içerikte hem Türk askerleri hedef gösterildi, hem de büyük bir yalana imza atıldı. Üzerine kamera takılarak istihbari amaçla mağaraların içine gönderilen eğitimli köpeklere "bomba bağlandığı" iftirası atıldı.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?