USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TSK'ya atılan iftiranın anatomisini doğru okumak! İşte asıl hedefleri

Aydınlık yazarı Gaffar Yakınca ve Hürriyet yazarı Rauf Tamer TSK'nın kimyasal silah kullandığı iftirasının altında yatan sinsi plana, bunun içimizdeki hainlerle sunuluşuna ve uzun vadedeki Türkiye karşıtı planlara dikkat çektiler.

TSK'ya atılan iftiranın anatomisini doğru okumak! İşte asıl hedefleri
21-10-2022 21:45
Google News

Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın PKK yandaşı kanalda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığı yönündeki iftirası sonrası HDP'den tam destek gelmiş CHP ise soru önergesiyle iftirayı Meclis gündemine taşıyacaklarına dair açıklama yaparak çok daha ileri gitti.

YAKINCA: İFTİRANIN SEBEBİNİ DUYUNCA “YUH ARTIK” DEDİĞİNİZİ DUYAR GİBİYİM

"Kimyasal şebeke" başlığıyla konuyu köşesinde irdeleyen Gaffar Yakınca iftiranın anatomisini çıkartarak "Kimyasal yalanının maksadı, sadece terör operasyonlarının durdurulması değil, Türkiye’nin savaş suçlusu ilan edilmesi ve ülkemize uluslararası müdahalenin yolunun açılması. Duyunca “yuh artık” dediğinizi duyar gibiyim ama, maalesef açık açık ilan ettikleri hedefleri bu." ifadelerini kullandı.

İşte Gaffar Yakınca'nın o yazısı; 

Şu kimyasal silah iftirasının anatomisini iyi okumak lazım.

Türk ordusu eskiden de sınır ötesi operasyon yapardı ama, Gladyo’nun FETÖ’nün her yere sızdığı zamanlardı. Teröristler her zaman tedbirlerini almış olur, deyim yerinde ise “dağı taşı bombalar” geri dönerdik.

Ancak özellikle son dört beş yıldır işler hayli değişti. Yaptığımız her sınır ötesi operasyonda terörün beli kırılıyor. DAEŞ’i bitirdik, Amerika’nın milyarlarca Dolar yatırarak kurduğu YPG/PKK terör devleti ise yıkılmak üzere.

ÜLKE TV'de Gaffar Yakınca'nın Şebnem Fincancı'ya eleştirileri;

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?