USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TSK açıkladı: Afrin ve Kilis’te 2 asker şehit oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 1 askerin çatışmada, 1 askerin de saldırı sonucu şehit olduğunu açıkladı. Zeytin Dalı Harekatı’nda Isparta doğumlu Uzman Çavuş Ali Yılmaz (25) şehit oldu.

TSK açıkladı: Afrin ve Kilis’te 2 asker şehit oldu
03-02-2018 15:54
Google News
Burseya Dağı eteğindeki Süngütepe Hudut Bölüğüne bağlı İlhami Hardal Piyade Hudut Karakolu’na tanksavar atışı ile saldırı gerçekleştirildi.

Saldırıda Burseya Dağı’nın eteklerinde yer alan eski adı Saatli Karakolu olan binanın nöbet kulesi isabet aldı. Saldırıda 1 asker şehit oldu 5 asker yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesine getirildi.

BİR ACI HABER DE AFRİN’DEN

TSK’dan yapılan açıklamada, Zeytin Dalı harekatı kapsamında teröristlerle girilen çatışmada 1 askeri şehit olduğu belirtildi. Yapılan açıklamada, "Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 03 Şubat 2018 tarihinde, bir kahraman silah arkadaşımız PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

AFRİN ŞEHİDİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda Uzman Çavuş Ali Yılmaz (25) şehit oldu. Şehidin, Isparta merkez Batıkent Mahallesi’nde oturan ailesine şehadet haberi verildi. Bekar olan 2015 yılında uzman çavuşluğa başlayan Ali Yılmaz’ın Bitlis’te görev yaparken Afrin’deki operasyona katıldığı belirtildi.

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?