USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

TRT1 Teşkilat'tan haftalar önce gitmişti! ATV Adı Sevgi dizisine damga vuracak transfer

Teşkilat ekibinde kısa soluklu bir macera geçirdikten sonra hangi projeye imza atacağı merakla beklenen Lara Domaç'tan sevindiren haber geldi. Teşkilat sayesinde yıldızı parlayan ve senaryo gereği diziye erkenden veda etmek durumunda kalan Lara Domaç, ATV'de yayın hayatına başlayaca

TRT1 Teşkilat'tan haftalar önce gitmişti! ATV Adı Sevgi dizisine damga vuracak transfer
14-02-2022 00:00
Google News

Son dönemlerde ekrana getirdiği iddialı dizileriyle ön plana çıkan ATV, birtakım toplumsal problemlerin konu olarak işleneceği Adı Sevgi isimli projesini izleyenlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Koliba Film imzasıyla yayın hayatına sıkı bir başlangıç yapmayı planlayan ve Sadullah Celen'in yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilecek Adı Sevgi yapımına Teşkilat'tan bomba bir oyuncu katılıyor.

Çok yakın bir zaman içinde ekran serüvenine merhaba diyecek olan, Murat Can Tura ile Filiz Alpgezmen ikilisinin senaristliğini üstleneceği Adı Sevgi dizisinin oyuncu kadrosuna Teşkilat'tan günler önce ayrılan Lara Domaç eklenecek. Gizem Güneş ve Yunus Emre Yıldırımer'in başrolünde oynayacağı açıklanan ve şimdiden izleyenlerin dikkatini çekmeyi başaran Adı Sevgi projesine Teşkilat oyuncusu Lara Domaç'ın transfer edilmesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Teşkilat'taki performansıyla izleyenlerde hayranlık duygusu uyandıran Lara Domaç'ın Adı Sevgi dizisinde Fidan adındaki lise öğrencisini oynayacağının bilgisine ulaşıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?