USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TRT1 Teşkilat'a yeni rakip geliyor! Başım Belada'nın kadrosunda öyle isimler var ki...

ATV’nin yepyeni dizisi Başım Belada, Pazar akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’a rakip olarak geliyor. 5 Mart’ta yayın hayatına merhaba diyecek olan Başım Belada, hem kadrosuyla hem konusuyla seyircinin dikkatini üzerine çekti.

TRT1 Teşkilat'a yeni rakip geliyor! Başım Belada'nın kadrosunda öyle isimler var ki...
04-03-2023 09:18
Google News

ATV, yeni bir dizi projesiyle daha dizi severlere unutulmaz dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Baba Yapım imzalı Başım Belada, 5 Mart Pazar tarihinde ekran macerasına adım atacak.

Al Sancak 6.bölüm fragmanı: ‘’Bitir şunun işini hadi!’’ Gizli isim gün yüzüne çıkıyorAl Sancak 6.bölüm fragmanı: ‘’Bitir şunun işini hadi!’’ Gizli isim gün yüzüne çıkıyor

Yönetmenlik koltuğunda Hatice Memiş ile Ulaş Cihan Şimşek ikilisinin beraber oturduğu Başım Belada, TRT1’in iddialı dizisi Teşkilat’a rakip olarak geliyor.

Oyuncu kadrosunda Keremcem, Kaan Taşaner ve Merih Öztürk gibi isimlerin yer aldığı Başım Belada, ekranlara iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Ateş Kuşları 6.bölüm fragmanında Nazmiye’den akıllara durgunluk veren itiraf! Meğer…Ateş Kuşları 6.bölüm fragmanında Nazmiye’den akıllara durgunluk veren itiraf! Meğer…

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?