USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

TRT1 Teşkilat 36.bölüm fragmanı Hareketli dakikalar yaşanıyor! Şiddetli silah sesleri işitiliyor

'Rüzgar esince daldaki yaprağın bir hükmü kalmaz, artık rüzgarın esiri olmuştur.'' diyen Tövbekar, Teşkilat 35.son bölümde manidar konuşmasıyla ortalığı kasıp kavurur. Diğer taraftan Mete Başkan'ın, 'Tarihimizde aldığımız mukaddes bir vazife. Devletimizin desteği arka

TRT1 Teşkilat 36.bölüm fragmanı Hareketli dakikalar yaşanıyor! Şiddetli silah sesleri işitiliyor
23-02-2022 13:21
Google News

Teşkilat'ta ona kaybettirenleri yaşatmayarak hayatta kalan ve oyun gereği tetiği Serdar'a doğrultan kişinin, ''Bana kaça mal olduğunu biliyor musun sen? Sana bir şey söyleyeyim mi, ben kaybetmeyi sevmiyorum. Bana kaybettirenleri de sevmiyorum. Hele ki, kendi ellerimle ringe koyduğum bir adamın beni kaybeden yapmasına dayanamıyorum. '' sözleri damgasını vurdu.

Kurşunu sıkacağı esnada gizemli bir ismin araya girerek, 'Dur! Bu adam mı bizimkini yere indiren. Peki, neden öldürüyorsun? Hayatta kalmanın daha akıllıca yolları var. Sana bir teklifim var. Burada kaybettiğin tüm parayı sana ödeyebilirim. Sen de bu adamı bana verirsin.'' sözlerini kaydetmesi Teşkilat'ta olayları farklı boyuta taşır.

Gizemli isim tarafından getirildiği kampta birtakım garip işlerin döndüğünün açıkça farkına varan Serdar'ın, ''İnsanlar perişan halde yerdeler. Yanık izleri... Kimisi ölmüş, kimisi ölmek üzere.'' sözlerini kaydetmesi Teşkilat'ta işin ciddiyetini ortaya koyar.

Yıldırım ile Matthias’ın çevirdiği dümenlerden haberdar olan Serdar, edindiği bilgiler çerçevesinde Teşkilat 35.son bölümde, El Turco lakabını kullanarak kritik planını aktif hale getirir.

Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?