USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

TRT1, Kurtlar Vadisi'nin unutulmazını getiriyor! Alparslan Büyük Selçuklu gibi meraklandıran pr

Kıbrıs Zafere Doğru'nun final yapan diziler kervanına katılmasıyla beraber TRT1 yepyeni bir dönem dizisiyle boşluğu doldurmaya hazırlanıyor. Alparslan Büyük Selçuklu yapımıyla her pazartesi akşamı tüm kategorilerde zirveye yerleşen TRT1, Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli i

TRT1, Kurtlar Vadisi'nin unutulmazını getiriyor! Alparslan Büyük Selçuklu gibi meraklandıran pr
08-02-2022 10:26
Google News

Kıbrıs'ta yaşayan Türklerin vatanı uğrunda canı pahasına verdiği mücadelesini gözler önüne seren Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yayın hayatının sona ermesinin ardından gözler TRT1'den gelecek yeni projeye çevrilmişti. Bilindiği gibi ilk olarak Diriliş Ertuğrul isimli projeyle tarihte yaşanan gelişmeleri aktarmaya başlayan, akabinde Payitaht Abdülhamid, Filinta, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ve Alparslan Büyük Selçuklu gibi dizilerle geçmişe ışık tutan TRT1 büyük bombayı patlattı.

Özellikle Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle kalpleri kazanan ve izleyenlerin dikkatini bir an dahi ayırmadan izlediği sahneleriyle medya gündeminden düşmeyen TRT1, Hacı Bayram-ı Veli projesini dizi severlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Tarihin önemli isimlerinden biri olan Hacı Bayram-ı Veli'nin yaşantısının konu olarak işleneceği Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi, Tekden Film imzasıyla ekran macerasına iddialı bir giriş yapacak.

Kurtlar Vadisi'nin Timur'u TRT1'in Yeni Dizisinin Başrolünde Oynayacak!

İsa Yıldız'ın senaryosunu kaleme aldığı projenin başrolünde ise yayına girdiği dönemde fırtınalar estiren Kurtlar Vadisi'nin hafızalara kazınan ismi Burak Sevinç yer alacak. Alparslan Büyük Selçuklu'dan sonra seyircilerin tüm dikkatini üzerine çekmeyi hedefleyen ve unutulmayacak dakikalar yaşatacak olan dizinin yayın tarihi ise 11 Şubat Cuma olarak duyuruldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?