USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Triko sektörünün sorunları masaya yatırıldı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Gaziantep’in ekonomik yapılanmasında önemli bir yere sahip olan sektörlerin sorunları ve çözümleri konusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Triko sektörünün sorunları masaya yatırıldı
21-01-2018 12:40
Google News
Triko sektöründe yaşanan sorunlar GTO’da gerçekleştirilen “Sektörel istişare” toplantısında Triko sektörünün sorunları masaya yatırılarak çözüm önerileri görüşüldü.

Gaziantep Ticaret Odası’nda sektörel istişare toplantıları çerçevesinde düzenlenen toplantıda Triko sektöründe yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

GTO üyelerinin faaliyet gösterdikleri alanlarda yaşanan sorunlar ile sektörel gelişmelerin konuşulduğu “Sektörel istişare toplantıları” kapsamında 20 No.lu Triko-Örgü-Tığ işi ve Çorapçılar Meslek Komitesi’nin organize ettiği sektörel toplantıda triko sektöründeki sorunlar ve çözüm önerileri konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Triko sektörüne yönelik düzenlenen sektörel istişare toplantısında, renk ve iplikteki sıkıntı, hammaddenin dövizle alınması, ürünleri TL ile satılması, kalifiye eleman sıkıntısı, iplikte hijyeni sağlamak amacıyla yıkama tesisleri kurulması ve denetlenmesi başta olmak üzere sektörde yaşanan diğer sıkıntılar değerlendirildi.

Toplantıya Gaziantep Çorapçılar Trikotajcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Reşit Durak’ın yanı sıra GTO Meclis üyeleri Kemal Delioğlu, Erol Doğan, Meslek Komite Başkanı Yasin İmrek, Komite üyeleri Abuzer Özdemir ve Hasan Tırman ve sektörde faaliyet gösteren firmaların temsilcileri katıldı. Sektörel toplantıda aynı zamanda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından yürütülen Türk Ticaret Merkezleri ile ilgili katılımcılara bilgilendirme yapıldı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?