USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

The Match Lab, AES Küresel Ödülleri'nde birincilik ödülünü kazandı

Koreli şirket The Match Lab'ın, oyuncuların becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanan e-spor eğitim teknolojisi, AES Küresel Ödülleri'nde birincilik ödülünü kazandı.

The Match Lab, AES Küresel Ödülleri'nde birincilik ödülünü kazandı
16-11-2022 17:03
Google News
The Match Lab, Tokyo'da düzenlenen 3'üncü Asya Eğitim Teknolojileri Zirvesi (AES) Küresel Ödülleri'nde en yüksek ödül olan Platin Ödülü kazandı. Şirketin, oyuncuların becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanan e-spor eğitim teknolojisi çözümü beğenildi.

Yapılan açıklamaya göre şirket yenilik, güvenilirlik, yararlılık, teknolojinin uygulanması ve ticari gelişme gibi değerlendirme konularında yüksek puanlar aldı. Bu şekilde onurlandırılan şirket artık sektörde daha fazla ilgi görüyor. Born2Global Centre'ın (CEO Kim Jong-kap) üyesi ve Kore e-spor eğitim sektöründeki önde gelen girişimlerden biri olan şirket, 1999'dan beri kariyerini geliştiren birinci nesil profesyonel oyuncu, oyun takımı koçu ve küresel e-spor etkinliği organizatörü CEO Byun Sungchul ve 15 yılı aşkın bir süredir kültürel içerik oluşturucusu ve eğitim planlayıcısı olarak çalışan CGO Won Youngju tarafından ortaklaşa kuruldu.

Platin Ödül, şirkete eğitim hizmetlerini oyun üretiminden eğitim ekosistemine kadar genişleterek e-sporun ötesine geçme fırsatı verdi. Şirket, önümüzdeki yıldan itibaren küresel pazara girmek için oyun ekipleri, üniversiteler ve uluslararası kuruluşlarla işbirliği yapmayı planlıyor. Şirket, sorunların belirlenmesi ve sorun çözme teknolojilerinin geliştirilmesi yoluyla oyuncuların yeteneklerini geliştirmek amacıyla Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış bir e-spor laboratuvarı akademisini de yönetti. Şirket, oyunculara yönelik eğitim teknolojisi çözümü olan ‘mgt.gg'nin ilerlemesini ve küresel genişlemesini destekliyor.

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?