USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Terörist başı Fethullah Gülen’in yeğeni Gaziantep’e neden geldi?

Terörist başı Fethullah Gülen’in yeğeni Gaziantep’e neden geldi?
11-08-2016 12:19
Google News
Terörist başı Fethullah Gülen’in yeğeni Ahmet Ramiz Gülen’in terör örgütünün faaliyetlerini yönlendirmek, örgütün önümüzdeki süreçte nasıl hareket edeceği yönünde örgüt mensuplarını bilgilendirmek amacıyla, örgütsel toplantılar düzenlemek için Gaziantep’e geldiği öğrenildi.


Gaziantep’te, geçtiğimiz hafta gözaltına alınan ve önceki gün tutuklanarak cezaevine konulan FETÖ/PDY elebaşı Fethullah Gülen’in yeğeni Ahmet Ramiz Gülen’in gözaltına alınması sırasında üzerinde ele geçirilen tırnak parçası, toprak, taş ve saç kılları şok etkisi yarattı. Yeğen Gülen’in sorgusu sırasında ele geçirilen malzemelerin ne amaçla kullanıldığını açıklamaması kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu.

GAZİANTEP’E NEDEN GELDİ?

Yeğen Gülen’in Gaziantep’te Ahmet Karayazı ile görüşerek, terör örgütünün faaliyetlerini yönlendirmek, örgütün önümüzdeki süreçte nasıl hareket edeceği yönünde örgüt mensuplarını bilgilendirmek amacıyla, örgütsel toplantılar düzenlemek için geldiği öğrenildi.

Gaziantep Valiliği’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“FETÖ/PDY mensuplarına yönelik Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları ile çalışmalar devam etmektedir. 28.07.2016 tarihinde alınan bir ihbarda FETÖ/PDY Lideri Fetullah Gülen isimli şahsın ağabeyi Kutbettin Gülen’in oğlu Ahmet Ramiz Gülen’in terör örgütünün ilimizdeki faaliyetlerini yönlendirmek, örgütün önümüzdeki süreçte nasıl hareket edeceği yönünde örgüt mensuplarını bilgilendirmek amacıyla, örgütsel toplantılar düzenlemek iddiası ile ilimize geldiği bilgisi alınmıştır.

Aynı gün düzenlenen operasyon neticesinde adı geçen şahıs beraberindeki bir şahıs ile birlikte yakalanmış ve tahkikata başlanmıştır. Şahıslar Ahmet Ramiz Gülen ve Ahmet Karayazı sorgularının ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştır”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?