USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Terör örgütünden Gaziantep’te bombalı eylem hazırlığı!

Adana’da polis tarafından çökertilen terör örgütü DEAŞ’ın hücre evinde Türkiye ile Avrupa ülkelerinde canlı bomba eylemi yapmaya hazırlanan, aralarında 6 canlı bombanın bulunduğu 2’si çocuk 12 kişi sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi. DEAŞ’ın cemaatler üzerinden Türkiye’de kaos planı yaptığı bunu da Gaziantep ve Konya’da bir cemaat toplantısını basıp bombalı eylem planladığı tespit edildi.

Terör örgütünden Gaziantep’te bombalı eylem hazırlığı!
05-07-2017 12:06
Google News
Polis, gözaltına alınan zanlıların sorgularında 6 militanın örgüt için her yerde canlı bomba eylemi yapmayı kabul ettiğini belirledi. Bu canlı bombalardan 4’ünün hem Türkiye hem de yurt dışında canlı bomba olarak eylem yapmayı kabul ettiğini, 2 zanlının ise “Türkiye bizim vatanımız, biz sadece yurt dışında eylem yaparız” dedikleri belirlendi. 

Her yerde eylem yapmayı kabul eden zanlıların özellikle ’kafir’ olarak niteledikleri Almanya, Fransa, Rusya, İngiltere, Belçika gibi ülkelerde eylem yapmayı planladıkları öğrenildi. 

GAZİANTEP VE KONYA’DA BOMBALI EYLEM HAZIRLIĞI

Ayrıca DEAŞ’ın cemaatler üzerinden Türkiye’de kaos planı yaptığı bunu da Gaziantep ve Konya’da bir cemaat toplantısını basıp bombalı eylem planladığı tespit edildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?