USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Teknoloji şöleni Gaziantep’te…

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin düzenlediği geleneksel MAN Roadshow, Türkiye’yi dolaşmaya devam ediyor. Üstün nitelikleri ile yolların her koşulda kazandıran araçları yeni nesil TG serisi MAN kamyon ve çekicilerinin tanıtıldığı MAN Roadshow, teknoliji şölenine Gaziantep’te büyük ilgi vardı.

Teknoloji şöleni Gaziantep’te…
06-07-2017 15:20
Google News
MAN’ın TGS, TGX ve TGL serisi araçlarının birebir tanıtıldığı ve test edildiği geleneksel MAN Roadshow, 2017 model rotasına 24 Nisan’da Ankara’da başladı. Türkiye’nin tüm bölgelerinde yer alan 15 ili ve 16 merkezi kapsayan MAN Roadshow’un 15. durağı ise Güneydoğu’nun sanayi şehri Gaziantep oldu.

Gaziantep’teki MAN Roadshow, MAN Gaziantep Bölge Yetkili Bayisi Döşman Otomotiv’in organizasyonu ile şehrin en güzel piknik alanı alan Dülükbaba’da gerçekleştirildi. Döşman Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Döş’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen MAN Roadshow’da 2017 model TGS 18.420 4x2 BLS-TS, TGS 18.420 TGB BLS, TGX 18.460 4x2 BLS, TGS 41.360 8x4 BB Mikser, TGS 41.500 8x4 BB Damper ve TGL 12.180 araçlar tanıtıldı. 300’e yakın davetlinin katıldığı Roadshow’da yapılan teknik sunumlar, araç başında bilgilendirmelerle adeta MAN’ın teknoloji şölenine dönüştü.

İBRAHİM DÖŞ BİLGİLENDİRDİ

Gaziantep’teki MAN Roadshow’a ilginin büyük olduğu tanıtım toplantısında konuşan Döşman Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Döş, “Gaziantep artık bu kamyon ve çekicilerle daha temiz bir havaya sahip olacaklar. MAN yeni nesil kamyon ve çekiciler ile hem yakıt tüketimi az olacak, hemde şehrimizin ve bölgemizin havası değişmiş olacak. Çok cimri olan bu araçlarımızda yakıt tükemi cebimize büyük katkı sağlayacak” dedi.

YENİ NESİL TG İLE CİMRİ YAKIT ZAMANI

Euro 6 normlarının temelini oluşturan Common Rail teknolojisindeki tecrübesi ve uzmanlığı ile MAN, yeni nesil motorlarında bir çok açıdan geliştirmeler yaptı. Bu geliştirmelere, bir yanda daha yüksek güç ve performansa ulaşırken, diğer yandan da benzersiz bir yakıt tasarrufu ve düşük emisyon değerlerine ulaştı. Yeni nesil kamyon ve çekicilerde kullanılan Euro 6C motorlarda bir önceki selefine göre 20 hp’ye kadar daha fazla güç ve 200 Nm’ye kadar daha yüksek tork sunuluyor.

BAKIM MALİYETLERİ DÜŞTÜ

Çelik piston kullanılan yeni nesil motorlarda sunulan bu daha yüksek performansa karşın, harcanan yakıt ve bakım maliyetlerinde de çok ciddi düşüşler elde edildi. Üstelik yapılan bu geliştirmelerle, bakım aralıkları ve araç ömrü de uzatıldı. Bunlarla birlikte yeni nesil şanzımanla hem yakıt tasarrufu desteklendi, hemde sürüş konforu ve performansı daha da artırıldı. MAN’ın yeni nesil TG serisi kamyon ve çekicilerinin tasarımlarında yapılan optimal ve etkileyici geliştirmelerle birlikte, kabin içide yenilendi. Yeni nesil koltuklardan 5” ya da 7” MAN Premium Multimedya’ya, yenilenmiş kokpitten ileri teknolojiye kadar kabin içinde yapılan bir çok geliştirme ile sürüş konforu en üst seviyeye çıkartıldı. Yeni nesil MAN araçlarında, ileri sürüş teknolojileri MAN Telemtics, EffivientCruise ve EfficientRoll avantajları ilede her açıdan en ideal sürüş imkanıda sağlandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?