USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Tekirdağ Kapaklı'ya büyük yatırım

NET İnşaat Danışmanlık Mühendislik'in Kapaklı'da hayata geçirdiği Model Sanayi Merkezi Kapaklı adını taşıyan büyük proje, modern çizgisi ve modüler yapısı ile yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

Tekirdağ Kapaklı'ya büyük yatırım
08-06-2021 15:46
Google News

NET İnşaat Danışmanlık Mühendislik 20 yıllık tecrübe ve birimi ile büyük yatırımlarına devan ediyor. Şirket, şimdi de sanayi sitesini hayata geçiriyor. Model Sanayi Merkezi Kapaklı adını taşıyan dev proje modern çizgisi ve modüler yapısı ile yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

Verilen bilgiye göre, Çerkezköy OSB ve Kapaklı OSB'ye komşu, hızla gelişmekte olan Kapaklı ilçesinde hayata geçen Model Sanayi Merkezi, INNO Gayrimenkul Yatırım A.Ş. yönetiminde, NET İnşaat'ın ana yüklenicisi olarak 2021 yılında teslimlere başlıyor. 50 bin metrekarelik alanda 5 bloktan oluşan Model Sanayi Merkezi, işletmecilerine 100 metrekareden 11 bin metrekareye kadar ister imalat ister depolama, isterse de ofis olarak kullanılabilecek alanlardan oluşuyor. İsteğe bağlı değişen iç tasarımı ile tamamlanmış veya işletmelere uygun olarak kolay tasarlanabilecek şekilde hayata geçen yapısıyla İşini büyütmek isteyenlere vazgeçemeyecekleri imkanlar sunan sanayi merkezi, aynı zamanda iş insanlarının sektördeki lider kuruluşlara hızlı ulaşmasına ve ticaretini genişletmesine de imkân sağlıyor. Sanayi merkezi ayrıca, 12 metre yüksekliği, 9,5 metre genişliği ile sanayi ve depolamaya ciddi oranda katkı sağlarken; araç girişlerinde ve yük indirmelerinde müşterilerine büyük imkanlar sunuyor. 2021'de teslim olacak proje satışlarında ayrıca, yüzde 0 faizli ve 36 ay vadeli ödeme seçenekleri bulunurken kira garanti imkânı da bulunuyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?