USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tek Kelimeyle ’Rezalet’ Yaşandı

Gaziantep’te bir süredir devam eden kavurucu ve bunaltıcı sıcaklar, akşam saatlerinde sürpriz bir şekilde yerini yağmura bıraktı.

Tek Kelimeyle ’Rezalet’ Yaşandı
16-07-2015 22:35
Google News
Gaziantep’te yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte başlayan sıcak havalar bugün akşam saatlerine doğru yerini aniden yağmura bıraktı. Yağmurun bir anda yağması Gaziantepli vatandaşları şaşırttı. Yağmura kimi vatandaşlar sevinirken kimileri de hazırlıksız yakalandı. Özellikle trafikteyken yağmura yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. 

O BÖLGEDE REZALET YAŞANDI

Bunaltıcı sıcaklardan sonra yağmurun yağması çoğu vatandaşı sevindirmiş olsa da ne yazık ki Gaziantep’in bazı bölgelerinde yaşayan vatandaşlar için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Yolların bozuk olduğu ve onarım çalışmalarının çeşitli bahaneler ileri sürülerek bir türlü yapılmadığı o bölgelerde tam anlamıyla rezalet yaşandı.

Şahinbey Tutluk Yolu’nda yolların bozuk olmasından ve gerekli onarım çalışmalarının bir türlü yürütülmemesinden dolayı, yağmurun bir anda yağmasıyla birlikte adeta sel etkisi yaşandı. Yağmur sularının yollarda birikmesi, yalnızca orada yaşayan vatandaşları değil, o güzergahı kullanan araç sahiplerini de olumsuz etkiledi. Bozuk yollarda biriken su, araçların güçlükle ilerlemesine neden oldu.

YOLLARDA BİRİKEN SU, ÇOCUKLARIN EĞLENCE MALZEMESİ OLDU

Yine yağmurdan olumsuz etkilenen ve çoğu vatandaşın, onarımı bir türlü yapılmayan bozuk yollardan dolayı sitem ettiği Şahinbey Kıbrıs Mahallesi’de aniden yağan yağmurdan nasibini aldı. Mahalledeki bozuk yollarda biriken su, çocukların eğlence malzemesi oldu. 

TACETTİN BORAN, MEGA TV




SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?