USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

TAYYAR’DAN ABDULLAH GÜL’E SERT SÖZLER

AKP Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar katıldığı televizyon programında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e yönelik sert açıklamalarda bulundu.

TAYYAR’DAN ABDULLAH GÜL’E SERT SÖZLER
26-06-2015 14:36
Google News
Gül’ün danışmanı Ahmet Sever’in yazdığı "Abdullah Gül İle 12 Yıl" kitabı ile birlikte siyasete dönme sinyalleri verdiğini belirten Tayyar, "Bu parti sana daha ne yapsın. Seni dışişleri bakanı yaptı, başbakan yaptı, cumhurbaşkanı yaptı daha ne yapsın. Siz de müsade edin bu partinin önünü açın. Eğer sayın Gül, şuana kadar oluşturduğu siyasi mirasa ihanet ederse sonu Demirel gibi olur. Çok açık söylüyorum" dedi.

 

Daha önce Necmettin Erbakan, Bülent Ecevit, Alparslan Türkeş gibi isimlerin koltuklarını bırakmayıp sandalyelerinde öldüğünü ifade eden Tayyar, "Müsade edin bu partinin önünü açın. İnsanlar gelsin size danışsın. Elinizi öpsün. Siz de gençlere tecrübenizi aktarın. Bir genel başkan yardımcımız torun mu sevsin dedi. Torun sevmek ayıp bir iş mi? Gerekirse torun sevsin. Bizim siyasetçilere evlerinde ölme fırsatı vermemiz gerekir." açıklamalarında bulundu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?