USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Taşra mahallelerin yolları asfaltlanıyor

Son belediyeler yasası ile büyükşehirlere bağlanan taşra ilçe ve mahallere Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri devam ediyor.

Taşra mahallelerin yolları asfaltlanıyor
02-05-2017 11:33
Google News
Bu doğrultuda Araban ilçesinin bir çok taşra mahallesinde sıcak asfaltlama çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri, Fıstıklıdağ, Gümüşpınar, Akbudak arasında 16,5 kilometrelik yolun asfaltını tamamladı. Elif mahallesinde 3,5 kilometre yol asfaltlayan ekipler, toplamda 20 kilometre yolda 42 bin ton sıcak asfalt kullandı.

Sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getiren Büyükşehir Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aksatmadan sürdürdüğü taşra ilçe ve köylerin yanı sıra yeni kurulan yerleşim birimlerinin yol ve asfalt çalışmalarını da yapıyor.

Asfalt serimi çalışmalarını Aşağı Yufkalı, Yukarı Karavaiz, Çiftekoz, Nurettin, Erenbağ, Elif  arasında da sürdüren ekipler, ilçeye bağlı diğer mahallelerin yollarına sıcak asfalt ile yama çalışmalarını devam ettiriyor.

Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra mahallelerin diğer ihtiyaçlarını de gideren Fen İşleri Ekipleri, cami lojmanı için çimento, kum ve briket, kilittaşı, mıcır ihtiyaçlarını da karşılamaya çalışıyor.

Ekipler; diğer yandan Gaziantep Rumkale arasında yama çalışmalarının devam ettiğini belirttiler.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?