USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Taşdoğan’dan Gündeme İlişkin Önemli Açıklamalar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyükşehir ve Şahinbey Belediyelerine yüklendi.

Taşdoğan’dan Gündeme İlişkin Önemli Açıklamalar
28-07-2015 16:26
Google News
MHP Gaziantep İl Başkanı Dr. Ali Muhittin Taşdoğan son zamanlarda belediyelerin yanlış yollara saptığını ifade ederken Büyükşehir ve Şahinbey Belediyesi’ne yüklendi. Taşdoğan konuşmasının başında ülkenin kötü günlerden geçtiğini ifade ederek şehit askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Gaziantep’in artık israflarla dolu bir şehir halini aldığını söyleyen İl Başkanı Taşdoğan, “Belediye başkanları halk odaklı değil, parti odaklı çalışmalar yapmaktadır. Bu durumda halk için yapılması gereken hizmetler yerine parti için yapılması gereken görevleri ortaya çıkarmaktadır. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı, bu şehre ilk geldiği günden itibaren trafik soruna çözüm olduklarını ya da olacaklarını defalarca söylemiştir. Fakat şuan ki tablo göstermektedir ki; çözüm olmak yerine ortaya atıp uyguladıkları projelerden dolayı sorun olmuştur. Evlerin balkonlarından geçen köprüler sadece adı dinamik olan kavşaklar, köprü çalışmasından dolayı Karataş’a girip çıkmak için dolaşılan yol şehrin beşte birine sabah ve akşam çilesi oldu.  Büyükşehir Belediye başkanı o koltuğa oturduğu günden bu yana vatandaş hizmete muhtaç kalmıştır. Hala kendisini bakan olarak görmektedir ve sporda intikam uğruna yapılan plansız harcamalar, vatandaşa verilip tutulmayan sözler, bir sokaktaki kilit taşını ayda bir değiştirmeler, bir sokağı restore edip beğenmedik tekrar yapalım gibi yüksek miktarda parasal meblağların olduğu plansız harcamaların altına imza atmıştır.  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarihinin en büyük israfını bu dönem yaşamaktadır. Belediyecilik anlayışından tamamıyla uzaklaşan Büyükşehir Belediye Başkanı’nın acemiliğini tüm Gaziantep meraklı gözlerle izlemektedir. Kendisine buradan büyük bir şehrin belediye başkanı olduğunu, artık bir bakan olmadığını ve bu şehrin çözülmesi gereken birçok sorun olduğunu hatırlatmak istiyoruz.  Genel seçimlerde şehrin her tarafına astıkları afişlerde 50 bin konut,köprüler, park ve cami açılışlarının da milletin adına  takipçisi olacağımızı hatırlatmakta fayda görüyorum.” diye konuştu.

“BİR DİNOZORUMUZ EKSİKTİ”

 

Şahinbey Belediyesi’nin Yeşil Vadi Parkı içerisine yaptırdığı dinozorlarla ilgi sert açıklamalarda bulunan MHP Gaziantep İl Başkanı Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep’in en büyük eksikliği olan dinozorlara kavuştuğunu söyleyerek alaycı bir tavırla eleştirdi. Vatandaşın dinozorlara ihtiyacı olmadığını evine ekmek götürme derdinde olduğunu ifade eden Taşdoğan, “Belediyelerimiz israf konusunda birbirleriyle adeta yarışıyorlar. Şahinbey Belediyesi ise 956 Milyon TL’ye yaptırdığı 19 hareketli dinozorlarla bu tezimizi doğruluyor. Madem bu kadar dinozor meraklısısınız, temsili olarak dinozor maketi alsaydınız. Bu dinozorlar bu şehrin çok büyük bir eksikliğini tamamladı. Artık işsiz vatandaşlarımız evine ekmek götürüyor, geliri düşük olan işçimizin geliri arttı hatta ve hatta Gaziantep’in en büyük eksikliğinin bu dinozorlar olduğu kanaatine vardık. Tebrikler sayın başkan, sen kimsenin göremediği eksikliği gördün ve bu şehri dinozor sahibi yaptın. Dinozorumuz olmasa biz diğer şehirlere mahcup olurduk. Vatandaşın aklıyla dalga geçmeyi bırakın artık. Acaba bunları alacaksınız diye size partinizden baskı mı yapıldı? Böyle bir şey varsa vazgeçin tüm Gaziantep olarak arkanızda duralım. Zira belediye başkanları seçildikten sonra halkın başkanıdır partinin değil.  Bu kültürü AKP pek bilmez. Sizlerin oturduğu koltuklar partinin koltukları değil bu şehre hizmet etmeniz için halkın sizlere sunduğu geçici bir mevkiidir. Bu halk yapılanı da unutmaz, yapılmayanı da unutmaz” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?