USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Taşdoğan'dan Gaziantep'in sağlık altyapısına övgü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, Gaziantep'in koronavirüs salgınında geldiği son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Taşdoğan, Gaziantep'in sağlık altyapısının salgında başarılı bir hizmet verdiğini söyledi.

Taşdoğan'dan Gaziantep'in sağlık altyapısına övgü
26-11-2020 20:14
26-11-2020 21:09
Google News
Milletvekili Taşdoğan, Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC) Başkanı ve Mega Haber Genel Koordinatörü Arif Kurt'u ziyaret etti. Ziyaretinde Mega Haber'e açıklamalarda bulunan Taşdoğan, Gaziantep'in koronavirüs salgınında geldiği son durumla açıklamalarda bulundu.

"GAZİANTEP'İN SAĞLIK ALTYAPISI BAŞARILI BİR HİZMET VERİYOR"

Gaziantep'te vaka sayılarının artışta olduğunu söyleyen Milletvekili Taşdoğan, “Sağlık Bakanı'mız Fahrettin Koca da dün itibariyle açıkladı. Gaziantep'teki artış fazla. Bu artışı biz de gözlemliyoruz. Ancak Gaziantep'te tedaviye ulaşım hala yeterli sayıda var. Çünkü Gaziantep'in sağlık altyapısı yeterli şu an için. Daha Gaziantep'te yatırımlar bekliyoruz. Bunlar ayrı konu ama bugün için, pandemi süreciyle ilgili Gaziantep'in sağlık altyapısı hizmet vermeye devam ediyor ve başarılı hizmet veriyor. Gaziantep yoğun bakımları, Gaziantep hastaneleri, özeli, devleti, tamamı büyük bir mücadeleyle, sağlık çalışanları başta olmak üzere insanüstü bir mücadeleyle mücadele veriyorlar ve bu mücadeleyi kazanacağız inşallah” dedi.



“VERİLEN RAKAMLAR DOĞRU”

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan koronavirüs verileriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Taşdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Dünyanın en şeffaf ve en doğru rakamları Türkiye Cumhuriyeti tarafından veriliyor. İster özele ister devlet hastanesine gidin, tetkikleriniz bir sisteme düşüyor. e-Nabız dediğimiz sistem. Onun için herhangi bir kafa karışıklığına gerek yok. Verilen rakamlar doğru. Rakamlardan çok bizim mücadeleye organize olmamız gerekiyor. Henüz bu hastalığın ilacı bulunamadığı için korunmak en iyi tedbir.” 

"TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ KAPATILMALIDIR"

Türk Tabipleri Birliği'ne tepki gösteren ve Türk Tabipleri Birliği'nin kapatılması gerektiğini savunan Milletvekili Taşdoğan, “Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi'ne çöreklenmiş bir azınlık grup vardır. O azınlık grup her türlü terör faaliyetinin, ülkeyi karıştırıcı her türlü olayın yanında yer alıyorlar. Hendekler kazılırken hendeklere gidiyorlardı. Mesela Ermeni soykırımı tanınırken Fransa'ya gidip oralara imza atan Merkez Konseyi üyeleri var. Bakanlığın çalıştığı bu insanüstü mücadeleyi tırpanlamaya çalışan Merkez Konseyi üyeleri var. Bu Merkez Konseyi üyeleri kontrolden çıkmıştır. Terör ve terör sevicilerle birlikte hareket etmeye devam ediyorlar. Bu grubun artık miadı dolmuştur. Merkez Konseyi'nde bu tür suçları işleyenler cezalandırılmalıdır” diye konuştu.

Tacettin BORAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?