USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Tancan çalışmalarına hızlı başladı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Abdullah Tancan çalışmalarına hızlı başladı.

Tancan çalışmalarına hızlı başladı
01-05-2018 11:15
Google News
AK Parti Gaziantep’ten Milletvekili Aday Adayı olan Abdullah Tancan, temayül yoklaması öncesi Oğuzeli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Aslen Oğuzeli kökenli olan ve Ankara’da Enerji Bakanılığı Müsteşar Yardımcısı olarak Gaziantep’i başarılı bir şekilde temsil eden Milletvekili Aday Adayı Tancan, milletvekili olarak da Gaziantep’e hizmet vermek istediğini söyledi.

’"

Tancan, yaptığı ziyarette ilgiyle karşılandı. Teşkilat mensupları ile seçim sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulunan Tancan, buradaki temaslarının ardından çalışmalarına ve ziyaretlerine devam etti.

’"

ABDULLAH TANCAN’IN ADAYLIK BİLDİRİSİ

1966 yılında Gaziantep’te doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Gaziantep’te tamamladım. Üniversite tahsilimi İzmir’de 9 Eylül Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra tekrar Gaziantep’e gelip, 1988 yılından itibaren Gaziantep PTT Başmüdürlüğünde Mühendis, Şahinbey Telefon Müdür Yardımcısı ve Şehitkamil Telefon Müdürü olarak görev yaptım. 1997 yılından itibaren TEDAŞ Gaziantep Müessese Müdürlüğü’nde Planlama Etüt ve Proje, Müşteriler, Müessese Müdürlüğü ve Yönetim Komitesi Başkanlığı görevlerinde bulundum. Gaziantep’teki çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında faaliyetlerde bulundum.

2004 yılından itibaren Başkent Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nde Genel Müdür Yardımcısı, TEDAŞ’ta Genel Müdür Yardımcısı, Türkiye Elektrik Dağıtım Şebekeleri Rehabilitasyon Projesi Uygulama Birim Başkanı ünvanıyla çalıştıktan sonra 2010-2016 yılları arasında  Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nda Kurul Üyesi olarak görev yaptım. 2016 Yılından bu yana da T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda Müsteşar Yardımcısı olarak görev yapmakta iken 24 Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Partiden aday olmak üzere bu görevimden istifa ettim ve adaylık başvurumu yaptım.

Yaklaşık 30 yıllık bürokrasi hayatımda, millete  hizmet etmeyi en büyük mutluluk görerek, gerek Gaziantep gerekse tüm ülkemize faydalı olabilmek için bana layık görülen tüm görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım.

Çıktığım bu yolda, takdir edilir ve vekiliniz olursam;

•Temel hak ve özgürlükleri merkeze alan,

•Toplumun bütün kesimlerinin her türlü meselesini siyasetin konusu yapan,

•Aileyi, gençliği, gönüllü kuruluşları ve vakıflar gibi toplumsal mekanizmaları önemseyen,

•Millet iradesini hiçe sayacak hiçbir uygulamaya ve vesayete müsamaha göstermeyen,

•Milli iradeye sahip çıkmayı siyasi namus kabul eden,

•Kimseyi inancından dolayı baskı altında tutmayan,

•Devleti, vatandaşını tanımlayan, biçimlendiren, ona tercihler dayatan değil; vatandaşın tanımladığı, denetlediği ve şekillendirdiği bir yapı olarak gören,

•Dışlayıcı değil kapsayıcı, ötekileştirici değil kucaklayıcı, ayrıştırıcı değil bütünleştirici, yasakçı değil özgürleştirici, aynılaştıran değil çeşitlilikte birliği savunan,

•Çoğunluğun azınlığa, azınlığın çoğunluğa tahakküm etmediği;

•Vatandaş gibi yaşayan ve vatandaş gibi düşünen,

•Her fırsatta halkı ve parti teşkilatı ile birlikte olmaya gayret gösteren,

•Üzüntünüzle üzülen, mutluluğunuzla mutlu olan,

•Uzlaşmacı, ilkeli ve çözüm odaklı siyaset anlayışıyla,

ülkeme ve memleketime hizmet etmek için güne gün katarak çalışacağımı beyan ederek bu göreve talip olduğumu açıklıyor saygı ve selamlarımı sunuyorum.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?