USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tam destek

Büyükşehir Belediyesi’nin, Celal Doğan Bulvarı’nı Şehit M.Yalçın Nane Bulvarı olarak değiştirmesine, toplumun büyük kesiminden destek geldi.

Tam destek
05-08-2015 13:40
Google News
Arıl’da bulvar isminin değişimi için imza kampanyası düzenlendi, sosyal medyadan Fatma Şahin’e övgüler yağdırıldı. CNN Türk’te canlı yayına çıkan Şahin, “İsim değiştirme üzarinden siyaset yapmıyoruz. Şehit ailemizin ve toplumun talebini karşıladık” dedi.

Çözüm süreci, şehit haberleri ve kaolasyon görüşmelerine kitlenen Türkiye’de, HDP Gaziantep Milletvekili Celal Doğan’da bir haftadır gündemde. Büyükşehir Belediyesi, Şehit M.Yalçın Nane’nin Arıl’daki evinin önündeki bulvara, şehidin adını verme kararı alınca, konu bir anda Türkiye gündemine taşındı.

 

Şahin’e büyük destek

 

Günlerdir sosyal medyadan isim değişikliği için yoğun baskı gören Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’a, kararı uygulamaya alması ile birlikte büyük destek geldi. İlk olarak, Arıl’da vatandaşlar bulvarın adanın değişmesi için imza kampanyası başlattı. Sosyal medyadan Şahin’e övgü dolu mesajlar gönderilirken, Şahin, “Toplumun talebini karşıladık” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?