USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Taksim teröristi Albashır'ın yalanı deşifre oldu

Beyoğlu'daki terör saldırısını gerçekleştiren terörist Albashır'ın Suriye'deki ‘Hacı' kod adlı teröriste İstiklal Caddesinden fotoğraflı takip olayının gerçek olmadığı, bunu kendini kurtarmak için söylediği bir yalan olduğu ortaya çıktı.

Taksim teröristi Albashır'ın yalanı deşifre oldu
17-11-2022 16:21
Google News

Taksim İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin öldüğü, 81 kişinin de yaralandığı patlamadaki yalanlar ve gerçekler netlik kazanmaya devam ediyor.

HİÇ KALKMAMIŞ

PKK/YPG üyesi terörist Ahlam Albashir'in ifadesinde, İstiklal Caddesi'ndeki bekleyişinde kendisine fotoğraflı takip yapıldığını öne sürmüştü. Albashir, Suriye'deki ‘Hacı' kod adlı teröriste fotoğraflarının yollandığını iddia etmişti. Albashir'in ifadesi üzerine, güvenlik kamerası kayıtları ve yapılan detaylı araştırma sonucunda Albashir'in, fotoğraf ve videosunun çekildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirlendi. Polis, teröristin İstiklal Caddesi'nde oturduğu banktan 41 dakika boyunca hiç kalkmadığını tespit etti.

KENDİNİ KURTARMAYA ÇALIŞIYOR

PKK/YPG üyesi Albashir'in yeni ortaya çıkan ifadesinde iddia ettiği “Suriye'deki ‘Hacı' kod adlı teröriste İstiklal Caddesi'nden fotoğraflı takip" olayının gerçek olmadığı, bunu kendini kurtarmak için başvurduğu bir yalan olduğu ortaya çıktı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?