USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

TAHMAZOĞLU SEMT PAZARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Semt Pazarında incelemelerde bulundu. Başkan Tahmazoğlu, “Yaptırdığımız semt pazarları ile vatandaşlarımıza, temiz, güvenli ve kaliteli bir ortamda hizmet sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

TAHMAZOĞLU SEMT PAZARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
24-02-2015 18:39
Google News
Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan 23 Nisan Semt Pazar’ında incelemelerde bulunan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, burada vatandaşlarla ve pazar esnafıyla sohbet etti. Şahinbey Belediyesi tarafından pazara konulan kontrol terazisini deneyen Tahmazoğlu, vatandaşların temiz ve güvenilir ortamda alışveriş yapması için, farklı mahallelerde 6 semt pazarı yaptıklarını söyledi.

TAHMAZOĞLU: “AMACIMIZ VATANDAŞLARIN TEMİZ VE GÜVENİLİR ORTAMDA ALIŞVERİŞ YAPMASINI SAĞLAMAK”

Pazarlarda kurulan kontrol terazileriyle vatandaşların aldıkları ürünleri tartarak güvenli alışveriş yaptıklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımızın pazar yeri ihtiyacını karşılamak üzere 6 adet semt pazarı yaparak hizmete sunduk. Eski Pazar yerlerimizi de tekrar elden geçirdik. Amacımız vatandaşlarımızın pazar alışverişlerini evlerinde yapmalarını sağlamak. Burada gerek zabıta ekiplerimiz gerekse temizlik ekiplerimiz, görev yaparak vatandaşlarımızın güvenli şekilde, temiz ve disiplinli bir ortamda alışveriş yapmasını sağlıyor. Ayrıca pazar yerlerine koyduğumuz tartı cihazlarıyla vatandaşlarımız kendilerine verilen ürünleri tartarak istenilen kiloda verilmiş mi kontrol edebiliyor. Dediğimiz gibi amacımız vatandaşlarımıza, temiz, güvenli ve kaliteli bir ortamda hizmet sunmaktır” diye konuştu.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?