USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tahmazoğlu aile ziyaretlerini sürdürüyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan ayında aileleri ziyaret ederek dertlerine ortak olmaya devam ediyor.

Tahmazoğlu aile ziyaretlerini sürdürüyor
13-06-2017 20:16
Google News
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan ayında aileleri ziyaret ederek dertlerine ortak olmaya devam ediyor.

Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etmeye devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Başkan Yardımcısı Ali Aytek, AK Parti Meclis Üyesi Nihat Aydın Güler, Hayriye Özmantar ve CHP’li Meclis Üyesi Hasan Şencan ile birlikte Türkmenler Mahallesi’ndeki Atılmış, Sezgin ve Şahin ailelerine misafir oldular.

Ramazan ayının bereket ve paylaşım ayı olduğunu kaydeden Başkan Tahmazoğlu, “Ramazan ayı yardımlaşma ve Kur’an ayıdır. Biz bütün aylarda yaptığımız aile ziyaretlerimizi Ramazan ayında da sürdürmeye devam ediyoruz. Ziyaretler sırasında hazırlamış olduğumuz gıda paketlerini ailelerimize dağıtacağız. Ramazan Ayı’nın ruhuna ve manasına uygun birlikteliğimize devam ediyoruz. Ramazan Ayı’nın tüm ailelere huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, ziyaretler sonrasında çocuklara oyuncak dağıtarak, mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Ziyaret edilen Atılmış, Sezgin ve Şahin aile bireyleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Her zaman olduğu gibi Ramazan Ayı’nda da bizden desteklerini esirgemediler” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?