USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TAHLİYE TALEBİ REDDEDİLDİ!

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ’ye yönelik soruşturma kapsamında, KHK ile kapatılan Zirve Üniversitesi ile bağlı olduğu vakfın çalışanlarının da aralarında bulunduğu 6’sı tutuklu 7’si tutuksuz 1’i firari 14 sanığın yargılanmasına devam

TAHLİYE TALEBİ REDDEDİLDİ!
16-02-2018 13:39
Google News
Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ’ye yönelik soruşturma kapsamında, KHK ile kapatılan Zirve Üniversitesi ile bağlı olduğu vakfın çalışanlarının da aralarında bulunduğu 6’sı tutuklu 7’si tutuksuz 1’i firari 14 sanığın yargılanmasına devam edildi.

 

8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya "silahlı terör örgütü kurma veya yönetme" yada "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlarından cezalandırılması talep edilen, aralarında Zirve Üniversitesi ile bağlı olduğu vakfın çalışanlarının yer aldığı 14 sanık ile avukatları katıldı.

 

Örgütün vakıf ve Zirve Üniversitesindeki sözde yöneticileri ile ticari ilişkisi bulunan şirket sahiplerinin sanık olarak gösterildiği davada vakfın kurucu başkanı olan ve başka bir FETÖ soruşturmasından tutuklu bulunan Taner Nakıboğlu’nun, üniversitenin mütevelli heyetinde yer aldığı kaydedildi.

 

Cihan Dağcı, Mehmet İhsan Palta, Birtan şahin, Osman Kale, Murat Zar ve Mehmet İhsan Palta’nın tutuklu yargılandığı davada Mahkeme Başkanı, Naksan Holding İstanbul Şube Müdürü - Antepia Paralel Teczan İnşaat ortağı Murat Zar ve Naksan Şirket ortağı Cihan Dağcı’nın dosyasının Gaziantep’teki FETÖ soruşturmasında sözde "para kasası" Naksan Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Cahit Nakıboğlu’nun ve Taner Nakıboğlu’nun  da aralarında bulunduğu 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava ile birleştirilmesini talep etti.

 

Zirve Üniversitesi Genel Sekreteri Mehmet İhsan Palta, üniversite personeli Osman Kale, idareci Mehmet Fatih Süzer, İpek Kültür ve Eğitim Vakfı mütevelli heyetinden Hüseyin Uğur Yardım, Mustafa Kanidağlı ve Ali İhsan Cuvoğlu, infaz koruma memuru Ercan Tercan, Naksan Holding İstanbul Şube Müdürü - Antepia Paralel Teczan İnşaat ortağı Murat Zar ve Naksan Şirket ortağı Cihan Dağcı’nın bulunduğu davanın duruşması 11 Nisan 2017 tarihine ertelendi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?