USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Survivor erken final mi yapıyor? Asrın Felaketi'nden sonra Acun Ilıcalı'nın programı...

Televizyon ekranlarının beğeniyle seyredilen yarışma programı Survivor Türkiye Ünlüler Gönüllüler'in erken final yapacağı iddiası ortalığı kasıp kavurdu. Peki, meydana gelen peş peşe depremler tüm Türkiye’yi derin bir yasa boğarken Acun Ilıcalı’nın yapımcıl?

Survivor erken final mi yapıyor? Asrın Felaketi'nden sonra Acun Ilıcalı'nın programı...
01-03-2023 19:52
Google News

Üst üste yaşanan depremlerin arkasından TV ekranlarında faaliyet gösteren diziler ve eğlence programları 2 hafta süresince yayına girmedi. Büyük bir ilgiyle takip edilen ve geniş bir hayran kitlesine sahip Survivor’da bu süreçte yayına girmeyen yarışma programlarından bir tanesi oldu.

21 Şubat Salı tarihinde yeni bölümüyle ekranlara dönen Survivor'da yarışmacılara deprem haberinin duyurulmasının ardından altı ismin birden çekilme kararı aldığı konuşuldu. Aynı zamanda reytinglerde bu sezon beklenenin altında kalan Survivor Türkiye Ünlüler Gönüllüler programının erken final yapacağı söylentisi ortaya atıldı.

Survivor Erken Final mi Yapıyor?

Sosyal medya platformunda hızla yayılan iddialara göre, bu sezon reytinglerde hedeflediği sonuçlara ulaşamayan Survivor Türkiye Ünlüler Gönüllüler programının erken final yapacağı iddiası ileri sürüldü. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler on ilde birden hissedilmişti. Aynı zamanda Hatay’da 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde 2 büyük deprem meydana gelmişti. Yaşanan bu olayların ardından Survivor Türkiye Ünlüler Gönüllüler programının final tarihinin erkene çekileceği iddia edilse de konuya yönelik henüz bir açıklama gelmedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?