USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Suriyeli komutanın Türkiye sevdası

Suriye Milli Ordusu bileşenlerinden Sultan Murat Tümeni Genel Komutanı Fehim İsa, yüce Türk milletinin Kurban Bayramını kutlayıp, 15 Temmuz’un yıldönümünde paylaştığı mesajında ise , “15 Temmuz’da destan yazan milletimle övünüyorum”diyerek o gece Türkiye’de darbeye karşı olanlarla birlikte çektirdiği fotoğrafı yayınladı.

Suriyeli komutanın Türkiye sevdası
22-07-2021 12:32
Google News


“Türk milletinin Suriyeli bir ferdiyim.”

Suriye Devriminin gerçekleşmesi için rejim güçlerine karşı bağımsızlık mücadelesi veren Suriye Milli Ordusunun en önemli bileşenlerinden birisi olan Sultan Murat Tümeni Genel Komutanı Fehim İsa, Kurban Bayramı sebebiyle yayınladığı mesajında; Türk milletinin Suriyeli bir ferdi olduğunu belirterek “Doğudan batıya, kuzeyden güneye büyük bir aile olan Türk Milleti’nin Suriyeli bir ferdi olarak; Şehit ailelerimizin, aziz milletimizin, Türk-İslam Alemi’nin mübarek Kurban Bayramı'nı candan kutluyorum. Tek ses, tek nefes, tek bilek halinde duruşumuz devam edecektir.” dedi.

Darbeye karşı tek ses-

15 Temmuz hain darbe girişimin 5. Yıldönümünde de bir mesaj yayınlayarak duygularını dile getiren Fehim İsa, Yüce Türk milletinin Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli önderliğinde Fetöcüleri yerle bir ettiğini anımsattı.
Sosyal medya hesabından 15 Temmuz gecesi Türkiye’de darbeye karşı duranlarla birlikte çektirdiği fotoğrafıda paylaşımına ekleyen Fehim İsa; “15 Temmuz 2016’da emperyalizmin köpeği, ederi bir dolar olan şerefsiz Fetocular darbeye kalkışmış ancak Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Sn. Devlet Bahçeli’nin önderliğinde Türk Milleti Hain Fetocuları yerlebir etmiştir. 15 Temmuz’da destan yazan milletimle övünüyorum” diyerek duygularını dile getirdi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?