USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Sultangazi'de çarptığı aracı kaldırıma fırlatıp onun yerine park etti

İstanbul Sultangazi'de iddiaya göre, aşırı hız yapan alkollü sürücü, aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki başka bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle park halindeki otomobil savrularak kaldırıma çıkarken, kazaya neden olan otomobil ise dönerek çarpt?

Sultangazi'de çarptığı aracı kaldırıma fırlatıp onun yerine park etti
23-02-2023 15:28
Google News

Olay dün gece saat 23.00 sıralarında 50. Yıl Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, otomobil sürücüsü, Aksaray'da aşırı derecede alkol aldıktan sonra Sultangazi'ye geldi. 50. Yıl Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerinde aşırı hız yapan sürücü, aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki bir otomobile çarptı. Çarpmasının etkisiyle park halindeki araç kaldırıma fırlarken, kaza neden olan otomobil ise kendi etrafında dönerek çarptığı aracın yerine park etti. Olay sonrası 4 araçta hasar meydana gelirken, sürücü ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza anı kamerada

Sürücünün yara almadan kurtulduğu kaza anı çevrede bulunan bir işyerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde aşırı derecede hızlı ilerleyen sürücünün önce park halindeki otomobile çarparak kaldırıma fırlattığı, ardından ise kendi etrafında dönerek çarptığı aracın yerine park ettiği, sürücünün daha sonra otomobilden indiği, kazayı gören vatandaşların ise sürücünün yardımına koştukları görülüyor.

Hasan Tik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?