USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Sultanahmet'e giden Müge Anlı tanınmamak için maske, gözlük ve başörtü takarak kamufle oldu

Ekranların başarılı sunucusu Müge Anlı, dün ATV'deki programının ardından arkadaşlarıyla Sultanahmet'e gitti. Anlı, tanınmamak için başörtüsü, gözlük ve maske takarak kendisini kamufle etti.

Sultanahmet'e giden Müge Anlı tanınmamak için maske, gözlük ve başörtü takarak kamufle oldu
05-04-2022 08:54
Google News

Uzun yıllardır ATV ekranlarında Tatlı Sert isimli programın sunuculuğunu yapan Müge Anlı, Ramazan ayında dolayı programını bitirdikten sonra yakın arkadaşlarıyla Sultanahmet'e gitti.

BAŞÖRTÜSÜ, MASKE VE GÖZLÜKLE KAMUFLE OLDU

Sosyal medyada bile 2,2 milyon takipçisi bulunan Müge Anlı, Sultanahmet'i gezerken hayranlarıyla fotoğraf çektirmemek için ilginç bir yönteme başvurdu. Anlı, başörtüsü, maske ve gözlük takarak kendisini kamufle etti.

MÜGE ANLI'YI GÖRENLER TANIYAMADI

Instagram hesabından bir arkadaşının "Fotoğraf çektirmek istemeyince, görünmez olan bir arkadaşınız var mı? Benim var" notuyla paylaştığı fotoğrafı kendi hesabından yayınlayan Müge Anlı, "Aşk olsun hem korona var hem de dua ediyoruz. Dikkatimizin dağılmaması gerekiyor" dedi. Fotoğrafa bakan hayranları ise Müge Anlı'yı bulmakta güçlük çekti.

Sultanahmet'e giden Müge Anlı tanınmamak için maske, gözlük ve başörtü takarak kamufle olduSultanahmet'e giden Müge Anlı tanınmamak için maske, gözlük ve başörtü takarak kamufle oldu
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?