USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Esnafın tavuğunu bile çaldılar.Gaziantep'te hırsızlıklardan bıkan Küsget esnafı çözüm bekliyor

Gaziantep KÜSGET Sanayi Sitesi’nde son günlerde artan hırsızlık olaylarına tepki gösteren vatandaşlar ile esnaf, on binlerce hatta yüz binlerce liralık zarara uğradıklarını iddia ederek yetkililerin yaşanan hırsızlık olaylarına çözüm bulmasını istedi.

Esnafın tavuğunu bile çaldılar.Gaziantep'te hırsızlıklardan bıkan Küsget esnafı çözüm bekliyor
21-02-2022 17:11
21-02-2022 17:14
GAZİANTEP
Google News

Gaziantep KÜSGET Sanayi Sitesi’nde son günlerde artan hırsızlık olaylarına tepki gösteren vatandaşlar ile esnaf, on binlerce hatta yüz binlerce liralık zarara uğradıklarını iddia ederek yetkililerin yaşanan hırsızlık olaylarına çözüm bulmasını istedi.

Hırsızlık olaylarından bıktıklarını söyleyen bir esnaf, "Çalınmasın diye iş yerimdeki değerli parçaları saklıyorum" derken, bir başka esnaf ise "Çalacak bir şey bulamayınca esnaf arkadaşın tavuğunu çalmışlar" ifadesini kullandı.

Gaziantep KÜSGET Sanayi Sitesi’nde son zamanlarda artış gösteren hırsızlık olayları esnafı bıktırdı. Son bir ay içerisinde hırsızlık olaylarının çok arttığını ve on binlerce hatta yüz binlerce liralık zarara uğradıklarını iddia eden sanayi sitesi esnafı, hırsızlık olaylarını yapan şahısların tez zamanda bulunmasını istedi. Yakalanan şahıslara en ağır cezanın verilmesini isteyen esnaf, benzer hırsızlık olaylarının yaşanmaması için KÜSGET Sanayi Sitesi’ndeki güvenlik önlemlerinin de arttırılmasını beklediklerini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?