USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Son dakika: Adana'da korkunç olay! Çıplak halde vücuduna elektrik verip...

Adana'da, A.Ç. (22), polise aleyhlerinde ifade verdiği için Mehmet Tunç (28), Umut Çiçek (22) ile kardeşi Ahmet Çiçek (19) tarafından kaçırıldı. Şüpheliler, bir ofise götürdükleri A.Ç.'yi saatlerce dövüp, vücuduna elektrik verdi. A.Ç.’yi, cep telefonu ve parasını gasbettikten sonra çıplak halde evine bırakan şüphelilerden Tunç, apartman dairesindeki banyonun tavan arasında saklanırken, Çiçek kardeşler ise ofiste yakalandı.

Son dakika: Adana'da korkunç olay! Çıplak halde vücuduna elektrik verip...
20-12-2021 13:02
20-12-2021 13:20
GAZİANTEP
Google News

Olay, 11 Aralık’ta saat 22.00 sıralarında Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi’nde meydana geldi. Evinden çıkan A.Ç., yanına gelen 3 kişi tarafından otomobille kaçırıldı. Şüpheliler, A.Ç.’yi Seyhan ilçesindeki bir ofise götürüp saatlerce dövdükten sonra elektrik vererek Işkence etti. Şüpheliler, cep telefonu ve 100 lirasını da gasbettikleri A.Ç.’yi sabaha karşı çıplak halde evinin önüne bıraktı. İl Emniyet Müdürlüğü’ne giden A.Ç.’nin şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

3 TABANCA VE ELEKTROŞOK CİHAZI ELE GEÇİRİLDİ

Olayın yaşandığı bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Polis, şüphelilerin Umut Çiçek ve kardeşi Ahmet Çiçek ile arkadaşları Mehmet Tunç olduğunu tespit etti. A.Ç.’nin işkence gördüğü ofise özel harekat polisleriyle düzenlenen operasyonda, Çiçek kardeşler gözaltına alındı. Ofiste yapılan aramalarda 3 tabanca, elektroşok cihazı ile bıçak ele geçirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?